comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

"Herkes herkese lan diyor"

17 Kasım 2012, Cumartesi 23:00

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, Eskişehirspor maçını ve Caner'in kırmızı kartını değerlendirdi..

Volkan Demirel'in açıklamalarından .com'un derledikleri şöyle:
"Bizim kontrolümüzde geçen maçtı. Ara ara onlar, ara ara biz pozisyonlar bulduk. 10 kişi kaldıktan sonra işin rengi değişti. Penaltı pozisyon için yüzde elli yüzde elli deniliyor. Hakemin kararı, saygı duymak gerekiyor. Haksızlığa karşı tepki koymamamız gerekiyordu.

Takım arkadaşlarımızla haksızlığımıza uğradığımızı konuştuk ve ikinci yarıya bu maçı alacağımıza veya buradan yenilmeden çıkacağımıza inanarak çıktık. Bunu da başardığımız için mutluyuz. Takım arkadaşlarımı kutluyorum, ellerinden geleni yaptılar. Sezer'in kaşı yarıldı. Bazı arkadaşlarımıza kramplar girdi. 11 kişi olsak kazanabilirdik de.

Haksız bir kırmızı kart vardı. Caner'i iyi tanıyorum. Caner dese, ben derim der. Orada Veysel'in kelimesi olmuş. Hocaya sorduk "lan dedi" dedi. Herkes herkese lan diyor. Daha ağır küfürler es geçiliyor. Yabancı oyuncuların da ağır lafları oluyor. Fırat hocamı çok severim ve Türkiye'nin bir numarası olduğunu düşünüyorum ama ben ve takım arkadaşlarım bugünkü yönetiminden memnun değiliz. Haksız penaltıya ve kırmızı karta rağmen biz yolumuzda ilerlemeye çalışıyoruz. Biz iyi bir takımız. İnşallah şampiyon olacağız"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!