comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçeli yöneticilerden Caner Erkin'e uyarı - Süper Lig Haberleri

02 Mart 2016, Çarşamba 10:22
Fenerbahçeli yöneticilerden Caner Erkin'e uyarı - Süper Lig Haberleri

Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile oynadığı derbide hırçın görüntüsüyle dikkat çeken Caner Erkin'e yöneticilerden uyarı geldiği öne sürüldü.

FutbolArena - Süper Lig'in 23. haftasında oynanan Beşiktaş derbisinin ilk yarısında riskli müdahalelerde bulunan ve hırçın bir görüntü sergileyen Caner Erkin'e maçın devre arasında uyarı yapıldığı ifade edildi.

Ali Yıldırım'dan Caner Erkin'e uyarı


Milliyet'in haberine göre; İlk yarıda bir hayli hırçın ve agresif gözüken, Cüneyt Çakır'dan sarı kart da gören Caner Erkin yöneticileri bir hayli tedirgin etti. Asbaşkan Ali Yıldırım ve iki yöneticinin devre arasında soyunma odasına giderek milli oyuncu ile kısa bir görüşme yaptıkları öğrenildi.

241442-haber
 
Yıldırım'ın Caner'e, “Biraz sakin ol. Bu hırçınlığın hem sana, hem de takıma zarar verecek. İşler bu kadar iyi giderken ikinci yarıdaki bir hatan bütün emekleri boşa çıkarır. Cebinde sarı kartının bulunduğunu unutma” dediği belirlendi.
 
Asbaşkan Ali Yıldırım'ın ardından bu kez Van Persie, Volkan Demirel ve Gökhan Gönül'ün, Caner'in yanına gittiği ve “Hem sen, hem de biz çok iyi oynuyoruz. Ancak oyunu bu kadar germe. Sakinliğini koru. Her an ikinci sarı kartı görebilirsin. Çok riskli müdahalelerde bulunuyorsun. Eğer kendini kontrol edemeyeceksen oyundan çıkmanda fayda var” ifadelerini kullandıkları kaydedildi.


12830-resim
Sakin kalma sözü
 
Sarı-lacivertli ekibin milli oyuncusu bunun üzerine arkadaşlarına söz vererek, “Merak etmeyin. İkinci yarı daha sakin ve kontrollü davranacağım. Söylediklerinizde haklısınız. Tamamen oyuna konsantre olacağım” dediği öğrenildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!