comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Amedspor'dan taraftarlara çağrı - Fenerbahçe Haberleri

01 Mart 2016, Salı 15:20
Amedspor'dan taraftarlara çağrı - Fenerbahçe Haberleri

Amedspor Başkanı Ali Karakaş, Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında 3 Mart Perşembe günü Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak Amed Sportif Faaliyetler, yarı finale yükselmeyi hedefliyor.

Kulüp başkanı Ali Karakaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile deplasmanda yapacakları maçta turu geçecek skoru elde etmeye çalışacaklarını söyledi.

Kendi sahalarında oynadıkları ilk maçta galibiyeti koruyamadıklarını ve bu nedenle sahadan beraberlikle ayrıldıklarını dile getiren Karakaş, "Hedefimiz Fenerbahçe'yi mağlup edip, yarı finalle yükselmektir. İstanbul'daki karşılaşmaya da kazanmak için çıkacağız" dedi.

- Taraftarlara çağrı

Karakaş, deplasmandaki maçta taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu dile getirerek, şöyle devam etti:

"Karşılaşmaya gelecek taraftarlar, takımlarını centilmence desteklesin. Taraftarlarımız futbol camiasına örnek teşkil edecek davranışlarda bulunsun. Fenerbahçe taraftarlarıyla kol kola olsunlar. Futbolun bütün güzelliğini ortaya koysunlar. Futbol camiasının bugünlerde böyle bir davranışa çok ihtiyacı var."



- Küçükbayrak: "Turu geçmeye çalışacağız"

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak da Fenerbahçe ile yapacakları çeyrek final ikinci maçına her zaman olduğu gibi kazanmak için çıkacaklarını belirtti.

Diyarbakır'daki maçta galibiyeti kaçıran taraf olduklarını dile getiren Küçükbayrak, "Kazanacağımız maçı berabere tamamladık. İstanbul'daki karşılaşma kolay olmayacak. Bizi çok zorlu bir maç bekliyor. İstanbul'da turu geçmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Bu arada yeşil-kırmızılı ekip, Talaytepe Tesisleri'nde teknik direktör Sertaç Küçükbayrak yönetiminde taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!