comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Bursaspor - Fenerbahçe maçı hakkında FLAŞ karar - Süper Lig Haberleri

18 Şubat 2016, Perşembe 20:14
Bursaspor - Fenerbahçe maçı hakkında FLAŞ karar - Süper Lig Haberleri

Tahkim Kurulu Bursaspor - Fenerbahçe maçının seyircisiz oynanma kararına yapılan itirazı reddetti.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Bursaspor'a PFDK'nın ardından Tahkim Kurulu'ndan da kötü haber geldi.

Bursaspor - Fenerbahçe maçı seyircisiz mi oynanacak?


Tahkim Kurulu Bursaspor - Fenerbahçe maçının seyircisiz oynanma kararına yapılan itirazı reddetti. Bursaspor kulübü cezanın haksız olduğu gerekçesiyle iptal edilmesini talep etmişti.
İşte Tahkim Kurulu kararları:

PFDK'ca; Bursa Spor Kulübü'ne taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle FDT'nin 52/2. maddesi uyarınca 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası verilmesinde sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından itirazın reddine, cezanın onanmasına, oybirliği ile;  -

PFDK'ca; Bursa Spor Kulübü'ne taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı FDT'nin 53/3. maddesi uyarınca 150.000.-TL para cezası verilmesinde, FDT'nin 53/2. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Maraton ve Kale Arkası Güney tribününe giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesinde sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından itirazın reddine, cezanın onanmasına, oybirliği ile karar verilmiştir.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!