comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Son dakika Fenerbahçe haberleri - Bugünkü Fenerbahçe gelişmeleri (18 Şubat Perşembe)

18 Şubat 2016, Perşembe 16:58
Son dakika Fenerbahçe haberleri - Bugünkü Fenerbahçe gelişmeleri (18 Şubat Perşembe)

Basında çıkan Fenerbahçe haberlerini sizler için derledik. Fenerbahçe ile ilgili basında bugün neler yazıldı?

FutbolArena - FutbolArena, bugün Fenerbahçe ile çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledi. İşte 18 Şubat 2016 Perşembe gününde basında çıkan Fenerbahçe haberleri.
 

18 Şubat Perşembe Fenerbahçe Haberleri

 

Alex'e sordular: 'Hagi mi, sen mi?'

 
Fenerbahçeli taraftarların sevgilisi olan Alex de Souza, sosyal medya hesabından bir soruya verdiği yanıtla yine gündeme oturdu. 
 
Brezilyalı futbolcu kendisine gelen, "Hanginiz daha yaratıcıydı Hagi mi, sen mi?" şeklindeki soruya "Hagi" yanıtını verdi.
 

Fenerbahçe'den teröre lanet

 
enerbahçe Kulübü, Diyarbakır'da yaşanan hain terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimizle ilgili bir mesaj yayımladı.
 

İşte Fenerbahçe'nin açıklaması;

 
Ülkemizde son aylarda yaşanan ve her geçen gün tırmanan terör olayları sonucu, halkımızın can güvenliği tehdit edici boyutlara ulaşmıştır. Ülke genelinde her yeni bir gün büyük üzüntü ile duyduğumuz şehit haberleri ise bizleri oldukça derinden etkilemektedir.
 
Günler geçmekte fakat ne yazık ki aldığımız şehit haberlerine, tıpkı dünkü acının üzerine bugün de Diyarbakır'dan büyük bir üzüntüyle haberini aldığımız kahraman şehitlerimiz gibi,  her gün bir yenisi daha eklenmektedir.
 
Her biri birbirinden değerli olan vatan evlatlarımızın akan kanlarının durması, ateşin düştüğü ocakların tarifsiz acılarının dinmesi, şehit analarımızın yüreklerinin yanmaması, çocuklarımızın öksüz kalmaması için artık bu terör olaylarının son bulmasını istiyoruz.
 
Hayatlarını kutsal vatan toprağımız için yitiren tüm kahraman şehitlerimize bir kez daha Allahtan rahmet, kederli ailelerine sabır diliyoruz.  Ve bu acıların bir an önce son bulmasını istiyoruz.
 

Manchester United, Feghouli için devrede

 
İspanya La Liga ekiplerinden Valencia'nın 26 yaşındaki kanat oyuncusu Sofiane Feghouli bu yaz döneminde Fenerbahçe'nin gündemine gelmiş ama transfer gerçekleşmemişti. Cezayirli futbolcu, Valencia'yla sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini hala yenilemedi. Kulüpten ayrılacağı tahmin edilen Feghouli'nin Fenerbahçe tarafından yaz döneminde bonservis ödemeden takıma katılacağı yönünde haberler çıkmıştı.
 

Sofiane Feghouli hangi takıma transfer olacak?

 
İspanyol basınında ise bugün farklı bir iddia ortaya ayıldı. Fichajes'in haberine göre Manchester United, Feghouli'yi kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Başarısız geçen yıllardın ardından kadrosuna önemli takviyeler yapmak isteyen United'da kulüp yetkililerinin, Feghouli'yi ikna etmek için yoğun bir çaba sarf ettiği ifade edildi.
 
Valencia'da iyi bir sezon geçirmeyen Feghouli buna karşın hafta sonu Espanyol maçında 76. dakikada galibiyet golünün asistini yaptı.
 

Gaziantepsporlu futbolcu Habibou'dan Fenerbahçe'yi kızdıran paylaşım

 
Gaziantepspor'un forvet oyuncusuna sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden kendisine gönderilen mesajları retweet yaparken, bu tweetler arasında Fenerbahçe'ye küfür içeren mesajlar olması tepki gördü.
 

Habib Habibou'dan 2. Felipe Melo olayı

 
Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo'nun, bir Galatasaraylı taraftarının Aziz Yıldırım'a küfür ettiği tweet'i retweet etmesinin ardından Fenerbahçe yönetimi, Brezilyalı oyuncu hakkında dava açmaya karar vermişti. Bu davanın sonucunda Felipe Melo özür dilese de PFDK tarafından yıldız oyuncuya 2 maç ceza verilmiş ve gündemin birinci sırasına oturmuştu. 
 

Habibou, Türkçe biliyor mu?

 
Gaziantepspor'un forvet oyuncusu Habib Habibou'nun da Türkçe bilmemesinden faydalanmak isteyen bazı taraftarlar oyuncuya yazdıkları mesajların sonuna "RT PLEASE" (Lütfen paylaş) yazarak, adeta oyuncuyu tuzağa düşürdüler. Habibou'da İngilizce güzel sözlerle başlayan ancak küfürle biten bu tweetleri RT yaparak sosyal medyanın azizliğine uğramış oldu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!