comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'den teröre lanet

18 Şubat 2016, Perşembe 15:23
Fenerbahçe'den teröre lanet

Fenerbahçe Kulübü, Diyarbakır'da yaşanan terör saldırısıyla ilgili bir açıklama yaptı.

FutbolArena - Fenerbahçe Kulübü, Diyarbakır'da yaşanan hain terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimizle ilgili bir mesaj yayımladı.

İşte Fenerbahçe'nin açıklaması;
Ülkemizde son aylarda yaşanan ve her geçen gün tırmanan terör olayları sonucu, halkımızın can güvenliği tehdit edici boyutlara ulaşmıştır. Ülke genelinde her yeni bir gün büyük üzüntü ile duyduğumuz şehit haberleri ise bizleri oldukça derinden etkilemektedir.
 
Günler geçmekte fakat ne yazık ki aldığımız şehit haberlerine, tıpkı dünkü acının üzerine bugün de Diyarbakır'dan büyük bir üzüntüyle haberini aldığımız kahraman şehitlerimiz gibi,  her gün bir yenisi daha eklenmektedir.
 
Her biri birbirinden değerli olan vatan evlatlarımızın akan kanlarının durması, ateşin düştüğü ocakların tarifsiz acılarının dinmesi, şehit analarımızın yüreklerinin yanmaması, çocuklarımızın öksüz kalmaması için artık bu terör olaylarının son bulmasını istiyoruz.
 
 Hayatlarını kutsal vatan toprağımız için yitiren tüm kahraman şehitlerimize bir kez daha Allahtan rahmet, kederli ailelerine sabır diliyoruz.  Ve bu acıların bir an önce son bulmasını istiyoruz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!