comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'ye büyük övgü! 'Son 10 yılın en iyilerinden'

17 Şubat 2016, Çarşamba 11:52
Fenerbahçe'ye büyük övgü! 'Son 10 yılın en iyilerinden'

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin Lokomotiv Moskova karşısında sergilediği oyuna övgüler yağdırdı.

FutbolArena - UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe sahasında Lokomotiv Moskova'yı 2-0 mağlup ederek ikinci maç öncesi avantaj yakaladı. NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, sarı lacivertlilerin sergilediği oyuna övgüler yağdırdı.

Mehmet Demirkol'un Fenerbahçe - Lokomotiv Moskova yorumu


Spor Servisi programında konuşan Demirkol, "Fenerbahçe'de oyuncuların dünkü görevlendirmeleri çok iyiydi. Enteresan bir oyun oynadı Fenerbahçe. Caner ve Gökhan'ı daha önce hiç bu kadar iyi görmemiştim. Fenerbahçe hiç pozisyon vermedi, 7 pozisyona girdi. Son 10 yılda izlediğim en iyi Fenerbahçe takımlarından biriydi" dedi.
"Van Persie çok iyi oynadı"

Van Persie hakkında da yorumlarda bulunan Mehmet Demirkol, "Van Persie, Josef'in attığı 2 golde de savunmayı başka tarafa çekti. İlla gol atması gerekmiyor. Çok iyi oynadı. Bu adam Van Persie. Bu adam herhangi bir adam değil. 3 sene önce dünyada en fazla kazanan oyuncuydu. Başka bir şey. Bir insanın Van Persie diye sorunu olmaz. Van Persie diye zenginliği olur. Pereira'yı eleştireceksek 'Nani neden 90 dakka sahada kaldı?' bunu sormamız lazım. Takımın en kötüsüydü çünkü" ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!