comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Pereira'ya Van Persie eleştirisi - Fenerbahçe Haberleri

17 Şubat 2016, Çarşamba 09:35
Pereira'ya Van Persie eleştirisi - Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe'nin Lokomotiv Moskova ile oynadığı maçta Van Persie'nin oyundan alınması eleştirildi.

FutbolArena - UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe sahasında Lokomotiv Moskova'yı 2-0 mağlup ederek önemli bir avantajı ele geçirdi. Spor yorumcusu Erman Toroğlu, sarı lacivertlilerin sergilediği oyunu överken, Vitor Pereira'yi bir kez daha Robin van Persie üzerinden eleştiri yaptı.

Erman Toroğlu'nun Fotomaç Gazetesi'ndeki köşe yazısından bir bölüm;
Bir kupa maçı nasıl oynanması gerekiyorsa, F.Bahçe dün öyle oynadı. Defansta riske girmediler, ailece hücuma ç›kmadılar. Zaten kalabalık hücuma gittiklerinde de işi bitirdiler.
 
Bu F.Bahçe, bu rakibini orada da yener. Hatta daha rahat yener.
 
Bazıları şunu diyebilir; Yahu kardeşim, bu Rus takımı da hiç düşünüldüğü gibi değilmiş. Orası F.Bahçe'yi ilgilendirmez. Sarı- lacivertliler, hem defansta hem hücumda çok az hatayla oynadı. Ama maalesef bu teknik direktör bir yerde takılıp kalıyor.
 
Nerede? Yahu kardeşim, bu bir Avrupa kupası maçı... 
 
Bırak adam oynasın! 
Van Persie de sahada bayağı iyi. Kendine pres yapanları alıp terse götürüyor, arkadaşlarını ters yönden pozisyona sokuyor. Ceza sahası civarında topu veriyorsun ayağına topu çok iyi kullanıyor. İyi işler yapıyor. Yahu bırak oynasın.
 
Ondan sonra da diyorlar ki "Van Persie güçsüz". Futbolcu böyle maçlarda güç kazanır, kendine gelir, moral bulur. iddia ediyorum; Van Persie'yi oyundan almasaydı, kesinlikle gol farkı artardı. Oradaki maç formaliteye girerdi. Ama dedim ya adam Van Persie'ye takılmış gidiyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!