comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Rıdvan Dilmen'in Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı yorumu - Süper Lig Haberleri

12 Şubat 2016, Cuma 22:45
Rıdvan Dilmen'in Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı yorumu - Süper Lig Haberleri

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup ettiği maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen oldukça ilginç tespitlerde bulundu. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup ettiği maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen ilginç tespitlerde bulundu. 


Rıdvan Dilmen'in Fenerbahçe-Kasımpaşa maç sonu yorumları


"Fenerbahçe ilk yarıda maçı kopardı. Vitor Pereira da biliyordu. Rıza Çalımbay da. Eksikler Kasımpaşa'yı etkilemiş. Donk da gitti. Zaten Donk'un gidişinden sonra maç kazanamadılar ligde. Fenerbahçe özellikle ilk yarıda Kadıköy'de klasik coşkulu ve baskın futbolunu oynarak maçı kopardı. Vitor Pereira'nın oyuncu tercihlerine gelecek olursak, kazanan her zaman haklıdır ama hoca muhakkak hafta arası Lokomotiv Moskova maçını düşünerek kafasında plan kurdu. "Fenerbahçe'de hem Mehmet Topal, hem de Josef de Souza önemli eksikler ama Ozan Tufan o bölgede maçın öne çıkan ismiydi. Kadlec tercihi çok enteresan. Bana o bölge için 3 isim sorsan Kadlec demezdim. Hocanın kararı tartışılır ama sonuçta haklı çıktı. Belki de Kadlec sayesinde Ozan ve Diego'nun performansı arttı."Fenerbahçe'de bugün sahada kötü oynayan futbolcu yok gibiydi. En iyisi ise Gökhan Gönül'dü"


Rıdvan Dilmen Molde'ye teşekkür etti


"Bakın. Fenerbahçe'nin Molde'ye kaybettiği maç dönüm noktasıydı. İlk 15-20 dakika kevgire çevirdi rakip. O maç Vitor Pereira için güzel bir tokat oldu. İyi bir ders oldu. O maçtan sonra hoca da kendine geldi. Ben buradan Molde'ye teşekkür ediyorum yani"


Rıdvan Dilmen'den Van Persie ve Nani yorumu


"Nani kopuk kopuk oynuyor. Oyunda devamlılığı yok. Daha iyi olması lazım. Ayrıca bugün Fernandao, Van Persie'ye rakip olarak gösteriliyor. Bu durum Van Persie'nin geriye gittiğini gösterir"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!