comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Akşam Postası - 10 Şubat Çarşamba

10 Şubat 2016, Çarşamba 17:39
Akşam Postası - 10 Şubat Çarşamba

FutbolArena, Akşam Postası'nda 10 Şubat Çarşamba günü öne çıkan futbol haberlerini sizler için derledik.

FutbolArena - Akşam Postası'nda günün öne çıkan futbol haberlerini sizler için derledik.


10 Şubat Çarşamba Futbol Haberleri 


Dursun Özbek'ten TFF'ye çok sert sözler 

 
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu.
 
Dursun Özbek TFF'den UEFA'ya, kulübün mali durumundan Aziz Yıldırım'a kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.
 
Başkan Özbek, geçen hafta yaptığı açıklamaları TFF tarafından sportmenliğe aykırı bulunmuştu. Dursun Özbek buna ilişkin olarak TFF'ye savunma vermeyeceğini belirtti.
 
 

UEFA Finansal Fair Play nedir?

 
Futbolun en önemli gündem maddelerinden biri haline gelen UEFA Finansal Fair Play kriterleri kulüplerin bugününü sorgularken bir yandan gelecekte daha kötü bir mali tabloyla karşılaşmamalarını sağlamaya çalışıyor.
 
2013-2014 sezonu itibariyle devreye giren ve yaklaşık 6 yıldır konuşulan kriterlerin futbol ekonomisti Tuğrul Akşar şöyle sıralamıştı. Finansal Fair Play kriterlerinin temel ve genel amacı: Kulüplerin gelirlerinden daha fazla para harcamamasını sağlamak.
 

Gökhan Gönül, Fenerbahçe'den ayrılacak mı?

 
Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Gökhan Gönül için Beşiktaş'ın devrede olduğu ve oyuncuya haber yolladığı iddia edildi.
 
10 yıldır Fenerbahçe forması giyen ve milli takımın değişmez ismi olan Gökhan Gönül hakkında çıkan haberler için menajeri Ahmet Bulut konuştu. 
 
 

İrfan Aktar'dan Aziz Yıldırım açıklaması

 
Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "Şikenin kralını Galatasaray yapmıştır" açıklamasına cevap verdi.
 
Divan Kurulu'nda konuşan İrfan Aktar, "111 yılda hiçbir Galatasaray Başkanı şike nedeniyle hapse girmemiştir. Kulübümüze atılan şike ithamını aynen kendilerine iade ediyoruz. Gündemi değiştirebilmek adına her türlü iftiraya başvuran birinin yöneticilik yapıyor olması ülkemiz adına utanç vericidir" dedi.
 

Real Sociedad'dan FLAŞ Bruma cevabı

 
23 Şubat'ta UEFA Kontrol Komitesi ile kritik bir toplantı yapacak olan Galatasaray görüşmenin ardından çıkacak karara kilitlendi. UEFA, Galatasaray'ı mali kriterleri yerine getiremediği için Avrupa Kupaları'ndan men edebilir.
 
23 Şubat'ta yapılacak toplantı öncesi gelir gider dengesini UEFA'ya soracak olan Galatasaray bunun için elindeki tüm kozaları oynayacak. Galatasaray bunun için Bruma'yı da kullanmayı planlıyordu
 

Akyazi Arena'nın açılışına Barcelona mı gelecek? 

 
Trabzonspor'un yeni stadı Akyazi Arena'da çalışmalar son aşamaya geldi.
 
Yeni sezonda Akyazı Arena'da maçlarını oynamayı planlayan Trabzonspor stat açılışına Barcelona'yı getirmek istiyor. Ancak Katalan devinin isteği büyük
 

Ersun Yanal, Göztepe'ye gidecek mi?

 
PTT 1. Lig ekibi Göztepe, ligde 6 haftadır galibiyet hasreti çekiyor.
 
Devre arasında önemli takviyelerin olmasına rağmen 3 maçta 3 puanla yetinen Göztepe'de Metin Diyadin ile yollar ayrıldı.
 
Son olarak Şanlıurfaspor ile berabere kalan Göztepe'de maç sırasında taraftarlar Metin Diyadin'i istifaya davet etmişti. Vatan'da yer alan habere göre, İzmir ekibinde başkan Mehmet Sepil'i takımın başına getireceği öne sürüldü. Göztepe'de hoca adayları arasında Uğur Tütüneker de yer alıyor.
 

İbrahima Yattara, Survivor'da kolbastı oynadı

 
Survivor 2016'nın ünlüler kadrosunda yer alan eski Trabzonsporlu futbolcu İbrahima Yattara kazandığı oyun sonrası büyük bir sevinç yaşadı. 
 
İzleyenleri ekranlara kitleyen yarışmanın 9 Şubat Salı günü ekrana gelen bölümünde eski Trabzonsporlu futbolcu İbrahima Yattara ön plana çıktı

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!