comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Van Persie için 22 milyon Euro reddedildi! - Fenerbahçe Transfer Haberleri

10 Şubat 2016, Çarşamba 10:16
Van Persie için 22 milyon Euro reddedildi! - Fenerbahçe Transfer Haberleri

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde Van Persie için yapılan 22 milyon Euro'luk transfer teklifini kabul etmediği iddia edildi.

FutbolArena - Çin kulüplerinin Avrupa'da fırtına estirmesi Süper Lig ekiplerini de vurdu. Ara transfer döneminde Nani ve Robin van Persie'yi isteyen Çinliler amacına ulaşamadı. Fakat Van Persie'yi isteyen sadece Çinliler olmadı...

Van Persie'ye yapılan transfer teklifi


Hürriyet'in haberine göre; Bir Dubai ekibinin, devre arasında Sarı-Lacivertliler'in kapısını çaldığı ve sezon başında alınan Van Persie için tam 22 milyon Euro'yu (72.6 milyon TL) masaya koyduğu bildirildi.
 

Fenerbahçe, Van Persie için ne kadar ödedi?

 
Adı Barça ile anıldığı dönemde de Van Persie için, “Hiçbir kulüp iyi oyuncusunu satmak istemez. Biz de Van Persie'yi satmak değil, oynatmak için aldık” diyen Yıldırım'ın yine aynı gerekçeyle bu öneriye de olumsuz yaklaştığı öğrenildi.
 
Kanarya'nın, resmi açıklama yapılmasa da Van Persie için Manchester United'a yaklaşık 6.5 milyon Euro (21.5 milyon TL) ödediğini İngiliz basını yazmıştı. Sarı-Lacivertliler, Hollandalı'ya da yılda 4.9 milyon Euro (16 milyon TL) garanti ücret ve 20 bin Euro (66 bin TL) maç başı ödeme yapıyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!