comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe transfer haberleri - 18 Ocak Pazartesi

18 Ocak 2016, Pazartesi 15:34
Fenerbahçe transfer haberleri - 18 Ocak Pazartesi

Fenerbahçe ile igili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik. Fenerbahçe'nin golcü transferi ve orta saha transferinde son durum ne? Tüm detaylar haberimizde.

Fenerbahçe Transfer Haberleri - Devre arası transfer döneminde Vitor Pereira'nın talebi doğrultusunda forvete ve orta sahaya transfer yapmak isteyen Fenerbahçe ile ilgili bugün basında hangi futbolcularla ilgili haberler çıktı? FutbolArena, Fenerbahçe transfer haberlerini derledi.
 

Fenerbahçe transfer yapacak mı?

 
Ara transfer döneminde sessizliğini koruyan Fenerbahçe'nin, sezon sonu için de strateji değiştirdiği öğrenildi. Mali kriterler nedeniyle UEFA'nın kontrolü altında olan kulüp, bu sıkıntıyı aşmak için bonservissiz oyunculara yönelecek. Geçen yaz önemli yıldızları kadrosuna katan ve 40 milyon Euro civarında bonservis bedeli ödeyen sarı-lacivertliler, bu sistemi değiştiriyor.
 
Fenerbahçe yine kaliteden ödün vermeyecek ancak bu kez bonservisi olmayan yıldızlara yönelecek. Sarılacivertliler sezon sonu sözleşmesi bitecek bazı dünya yıldızları için şimdiden çalışmalara başladı. Bu isimlerin başında Valencia'nın Cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli geliyor. Sarı-lacivertli takımın Ağustos'ta da gündemine gelen Feghouli, sezon sonu serbest kalıyor. Cezayirli futbolcu için Fenerbahçe en ciddi talip olarak gösteriliyor.
 
Fenerbahçe'nin sezon sonu sözleşmesi bitecek isimlerinden olan Mehmet Topal'a  Hollanda'dan sürpriz bir talip çıktı.
 
3.5 yıldır Fenerbahçe formasını istikrarlı bir şekilde terlete mili futbolcuya Dirk Kuyt'ın formasını giydiği Feyenoord talip oldu.

 

Mehmet Topal, Feyenoord'a mı gidiyor?

 
AMK'da yer alan habere göre, sözleşmesi sezon sonu bitecek Mehmet Topal'ı, Hollanda ekibi Feyenoord'un transfer etmek için harekete geçtiği ileri sürüldü. 
 
Feyenoord cephesi Fenerbahçe'ye Mehmet Topal için kabul edilebilir bir bonservis bedeli ödemek istiyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!