comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Akşam Postası - 13 Ocak Çarşamba

13 Ocak 2016, Çarşamba 17:28
Akşam Postası - 13 Ocak Çarşamba

FutbolArena, Akşam Postası'nda günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledi.

FutbolArena - Akşam Postası'nda 13 Ocak Çarşamba günü öne çıkan futbol haberlerini ve transferdeki son gelişmeleri sizler için derledik.


13 Ocak Çarşamba Futbol Haberleri


Mario Gomez'in bonservisi ne kadar?
 
Beşiktaş Futbol Yatırımları ve Ticaret AŞ'nin 12 Ocak'ta yaptığı Genel Kurul'da Mario Gomez gerçeği ortaya çıktı. Genel Kurul tutanaklarına göre Beşiktaş, Gomez'i almak isterse Fiorentina'ya bin Euro ödeyecek.
 
12 Ocak'ta Beşiktaş Sportif AŞ'nin Genel Kurulu yapıldı. Tutanaklardaysa birbirinden ilginç diyaloglar ve olaylar var. 
 
Yapılan Genel Kurul'da transfer haracamaları konuşulurken Mario Gomez hakkında çok dikkat çeken bir açıklama yapıldı
 

 

Galatasaray transfer için kesenin ağzını açtı

 
Hamza Hamzaoğlu döneminde transfere çok az para harcayan Galatasaray Yönetimi, Mustafa Denizli ile birlikte kesenin ağzını açmak zorunda kaldı.
 
 
Sezon başında sadece Podolski ve Carole'ye bonservis bedeli ödeyen sarı kırmızılı kulüp, Denizli'nin gelişiyle yaptığı iki transferle sezon başı harcanan bonservis bedelini geride bıraktı. Golcü transferi de gelirse ödenen bedel artacak.
 

 

Ryan Babel ve Emmanuel Emenike Fenerbahçe'ye mi?

 
Fenerbahçe'nin sezon başında kiraladığı Emmanuel Emenike için Al Ain cephesinden flaş bir açıklama yapıldı. 
 
Arap kulübünün yöneticilerinden Mohammed Obeid Hamdoun yaptığı açıklamada Emenike ile birlikte Ryan Babel'in Fenerbahçe'ye gideceklerini söyledi.
 
Hamdoun konuyla ilgili, "Emenike için Çin'den teklifler var. Aynı zamanda Fenerbahçe'nin de geri alma gibi bir düşüncesi olduğunu biliyorum. Fenerbahçe'nin ayrıca Babel ile ilgilendiğini de söyleyebilirim. Bu iki oyuncu da yeniden Türkiye'ye gidebilir" dedi.

 

Beşiktaş, Ramon Motta'dan para kazandı mı?

 
Beşiktaş'ın, 3 sezon önce Brezilya'dan aldığı Ramon Motta, Antalyaspor'a transfer oldu.
 
Antalyaspor bu transfer için Beşiktaş'a ödeme yapmadı. Brezilyalı sol bek Antalyaspor'da 2.5 yıl forma giyecek.


Denys Boyko, Beşiktaş ile anlaştı mı?


Beşiktaş kaleci transferini bitirmek için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Listenin başındaki isimse Dnipro file bekçisi Denys Boyko. Sevilla'nın istediği kaleci Beşiktaş'a daha yakın.


 

Oyuncunun transferi sonlandırmak isteyen siyah beyazlı yönetim, bugün Ukrayna ekibi ile bir kez daha görüşecek. Kamp çalışmaları için Antalya'ya gelecek olan Dnipro ekibini yönetimi ile yapılacak bu görüşme sonrası kesin sonuç çıkacak.

 

Fenerbahçe tribünlerinin acı kaybı

 
Fenerbahçe'nin taraftar gruplarından Genç Fenerbahçeliler'in lideri Sefa Kalya, kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

 

Dirk Kuyt, Türk futbolu için neler dedi?

 
Feyenoord forması giyen tecrübeli futbolcu bu sezonki formunda Türkiye'de geçirdiği yılların da payı olduğunu söyledi.
 
Fenerbahçe ile yolları ayırıp eski takımı Feyenoord'a imza atan Dirk Kuyt bu sezon 20 resmi karşılaşmada 16 gol atan ülkesindeki RTV kanalına özel bir röportaj verdi.


Süper Lig'in ilk yarısındaki hakem istatistikleri


Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında hakem kararları sıkça tartışıldı. Verilen/verilmeyen kararlar nedeniyle hakemler çok fazla eleştirildi. 
 
Eski hakemlerden Lig TV yorumcusu Murat Fevzi Tanırlı, Süper Lig'in ilk yarısındaki hakem istatistiklerini FutbolArena.com için derledi.
 
Süper Lig'de en çok kırmızı kart gösteren hakemler, en çok maç yönetenler, ev sahibine ve deplasman ekiplerine şanslı gelenler, maç başına en çok faul çalanlar ve daha fazlası FutbolArena'da.


 

Futbol dünyasının en unutulmaz sözleri

 
Futbolun en güzel malzemeleri kuşkusuz 22 adam, top, kale ve seyirci ancak bunun yanında saha dışında söyleyen sözler de futbola olan tutkuyu arttıyor. İşte futbol dünyasının en unutulmaz en komik diyalogları
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!