comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe transfer haberleri - 12 Ocak Salı

12 Ocak 2016, Salı 16:44
Fenerbahçe transfer haberleri - 12 Ocak Salı

Fenerbahçe ile igili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik. Fenerbahçe'nin golcü transferi ve orta saha transferinde son durum ne? Tüm detaylar haberimizde.

Fenerbahçe Transfer Haberleri - Devre arası transfer döneminde Vitor Pereira'nın talebi doğrultusunda forvete ve orta sahaya transfer yapmak isteyen Fenerbahçe ile ilgili bugün basında hangi futbolcularla ilgili haberler çıktı? FutbolArena, Fenerbahçe transfer haberlerini derledi.

 

Fenerbahçe, Eren Derdiyok'u transfer etti mi?

Forvet hattına takviye yapmak isteyen Fenerbahçe'nin bir dönem Galatasaray'ın da ilgilendiği Eren Derdiyok'a talip olacağı öne sürüldü.

 
Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Fenerbahçe, forvet arayışlarında iç piyasaya döndü, Kasımpaşa'nın yıldızı Eren Derdiyok'u listenin başına aldı. Devre arasında Avrupa'da istediği şartlarda golcü bulmanın zorluğunu bilen Sarı-Lacivertliler, hem uyum sorunu minimum olacağı hem de yüksek form grafiği sebebiyle 27 yaşındaki golcüde karar kıldı.
 
Beşiktaş ve Galatasaray'a nazaran transfer dönemini sessi geçiren Fenerbahçe için önemli bir iddia ortaya atıldı.
 
Fransız basınında çıkan habere göre, Fenerbahçe, Bordeaux'ta oynayan Diego Rolan'ı istiyor. Haberde 22 yaşındaki Uruguaylı golcü için Fenerbahçe 10 milyon Euro'luk bir teklifte bulunacak. Diego Rolan için West Bromvich'in de takipte olduğu haberde yer aldı.

 

Diego Rolan kimdir? Diego Rolan'ın attığı goller? Diego Rolan'ın transfermarkt değeri

 
1993 doğumlu olan 22 yaşındaki golcü futbolcu, 2013 yılında Defensor takımından Bordeaux'a transfer oldu. Forvetin yanı sıra sağ kanat ve sol kanatta da görev yapan Uruguaylı oyuncu, 17 kez milli formayı giydi. Diego Rolan'ın transfermarkt değeri ise 7.5 milyon Euro

 

Ramazan Civelek, hangi takıma transfer oldu?

 

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, Fenerbahçe'den Ramazan Civelek, Kayseri Erciyesspor'dan Onurcan Piri ve Galatasaray'dan Yavuzhan Keleşoğlu'nu renklerine bağladı.
 
 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!