comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe transfer haberleri - 11 Ocak Pazartesi

11 Ocak 2016, Pazartesi 16:35
Fenerbahçe transfer haberleri - 11 Ocak Pazartesi

Fenerbahçe ile igili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik. Fenerbahçe'nin golcü transferi ve orta saha transferinde son durum ne? Tüm detaylar haberimizde.

FutbolArena - Devre arası transfer döneminde Vitor Pereira'nın talebi doğrultusunda forvete ve orta sahaya transfer yapmak isteyen Fenerbahçe ile ilgili bugün basında hangi futbolcularla ilgili haberler çıktı? FutbolArena, Fenerbahçe transfer haberlerini derledi.

 

Aziz Yıldırım'ın istediği golcü kim?

 
 
Ziraat Türkiye Kupası'nda Giresunspor ile karşılaşan Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım'ın kafileyle birlikte Giresun'a gitmesinin altında yatan nedenin Vedat Muriqi transferi olduğu öne sürüldü.
 
Bugün Gazetesi'nin iddiasına göre; Sarı-Lacivertlilerin patronunun Karadeniz ekibinde bu sezon attığı gollerle dikkat çeken Arnavut asıllı forvet Vedat Muriqi için nabız yokladığı öğrenildi.

 

Vedat Muriqi kimdir?

 
2014 yılında Arnavutluk Teuta Durres takımından Giresunspor'a transfer olan 21 yaşındaki genç golcü, bu sezon 17 resmi maçta 9 gol attı. Karadeniz ekibi, Almanya ve İngiltere'den de talipleri olan Muriqi'yi satmaya sıcak bakıyor.
 
Aynı zamanda Türk vatandaşı da olan 1.94'lük golcüyü A Milli Takım'ın teknik patronu Fatih Terim de yakından takip ediyor.

Simon Kajer, Fenerbahçe'den ayrılacak mı?

 
Fenerbahçe'nin rekor bir ücrette sezon başında kadrosuna kattığı ve ligin ilk yarısının son haftalarına doğru müthiş bir form grafiği yakalayan Simon Kajer için Avrupa'dan bir çok takım sıraya girmiş durumda.
 
Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe yönetimi, Simon Kjaer için gelen tekliflerden sıkılmaya başladı. Sarı- Lacivertli kurmayların menajerlere "Bize Kjaer için elmeyin. Satmayacağız. Büyük hedeflerimiz var" diyerek tekliflerin önüne geçmeye çalıştılar.
 
Danimarkalı stopere İngiltere Premier Lig ve İtalya'dan teklifler geliyordu.

Fenerbahçe, Andre Carillo'yu mu transfer ediyor?

 
Süper Lig'in ilk yarısını 2. sırada bitiren Fenerbahçe, ara transfer dönemindeki sessizliğini bozmak istiyor.
 
Fenerbahçe, adı daha önce Galatasaray ile de anılan Sporting Lizbon'un Perulu oyuncusu Andre Carillo'yu transfer listesine ekledi.
 
Fanatik gazetesindeki habere göre, 24 yaşındaki futbolcunun Sevilla ile 3 yıl için söz kestiği, ancak Fenerbahçe'nin bonuslarla 1 milyon Euro daha yüksek teklifiyle masaya oturduğu bilgisi yer aldı. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olmasından dolayı Portekiz ekibine cazip ve orta yollu bir teklif yapacak olan Fenerbahçe'nin Andre Carillo'yu çok istediği ifade ediliyor.

 

Andre Carillo kimdir? Andre Carillo'nun attığı goller. Andre Carillo'nun transfermarkt değeri

 
1991 doğumlu olan Perulu oyuncu asıl mevki sağ kanat olmasına rağmen hücumun her bölgesinde forma giyebiliyor. 2011 yılından bu yana Portekiz ekibinin formasını giyen Carillo, bu sezon 4 lig maçında forma giydi. Perulu futbolcu milli takım formasını 13 kez sırtına geçirdi. 24 yaşındaki yıldızın transfermarkt değeri ise 12 milyon Euro
 


Fenerbahçe, Serdar Aziz'i transfer edecek mi?

 
Süper Lig'de transferin suskun takımı Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanmaya başladı. Fenerbahçe yönetimi sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Bruno Alves'i iyi bir paraya devre arasında çıkarmak istiyor.
 

Fenerbahçe Serdar Aziz transferinde ne durumda? Serdar Aziz'i hangi takımlar istiyor?

 
Sarı-Lacivertli yönetimin Bruno Alves'in ayrılması halinde Serdar Aziz için girişimlerini hızlandıracak.
 
Fanatik gazetesimde yer alan habere göre Fenerbahçe, Serdar Aziz için Bursaspor'a oyuncu+para önerecek. Beşiktaş'ın da yakından ilgilendiği Serdar Aziz'in EURO 2016 için kendini daha iyi gösterebilecek bir takıma gideceği konuşuluyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!