comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Volkan Demirel çok iddialı

31 Aralık 2015, Perşembe 17:55
Volkan Demirel çok iddialı

Fenerbahçe'nin deneyimli kalecisi Volkan Demirel, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu hak ettiklerini, UEFA Avrupa Ligi'nde ise finale kadar çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

Volkan Demirel, FBTV'ye yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin az gol yediğini belirterek, "Çok kaliteli oyunculara sahibiz. Geçen senelerde de isim olarak çok büyük futbolcular geldi ama bu sene çok iyi bir takım olduk. İyi defans yapıyoruz. Pozisyon vermiyoruz" diye konuştu.

 

Volkan Demirel'den birlik beraberlik mesajı

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini aktaran deneyimli kaleci, "Taraftarlarımız daha farklı galibiyetler istiyor ama 1-0 olsun bizim olsun. Önemli olan 3 puan. Çok iyi bir ortamımız, arkadaşlığımız var. Yabancısıyla, yerlisiyle, hocasıyla inşallah bu işi götüreceğiz" ifadelerini kullandı.


Volkan Demirel şampiyonluk ve Avrupa Ligi'nde finali hedefliyor


Yeni yıldan beklentilerini de dile getiren Volkan Demirel, "2016'dan ilk beklentim, şampiyonluk. UEFA Avrupa Ligi'nde yaşadığımız yarı finali, final ya da kupa olarak aşmak. Çünkü bunu yapabilecek bir kadro var. İnşallah bunları başarırız. Çünkü şampiyonluğu hak ediyoruz. Hak ettiğimizi alacağımızı da düşünüyorum" şeklinde görüş belirtti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!