comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Selçuk Şahin'den Aziz Yıldırım itirafı

27 Aralık 2015, Pazar 11:25
Selçuk Şahin'den Aziz Yıldırım itirafı

Selçuk Şahin Fenerbahçe yıllarına dair birçok açıklama yaparken, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında da itiraflarda bulundu.

FutbolArena - 2015-2016 sezonu başında Fenerbahçe'den ayrılarak, İsviçre 2. Lig takımı Wil 1900'a transfer olan Selçuk Şahin çok özel açıklamalarda bulundu.

Hürriyet Gazetesi'ne konuşan Selçuk Şahin Fenerbahçe yıllarına dair birçok açıklama yaparken, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında da itiraflarda bulundu.

İşte Selçuk Şahin'in o açıklamaları


"Aziz Yıldırım'ın fırçaları takımı düzene sokuyorudu ama sinirli anında aynı yoldan gitmeyeceksin. Yolunu değiştireceksin. İşler kötü gittiğinde tesislere girer ve koridora bile çıkmazdık. Aziz Yıldırım'dan herkes oda oda kaçardı."

'Sneijder'in golleri benim suçum değil'


"Sneijder ile birebir oynamıyordum. Adam 40 metreden vurdu gol oldu. Sneijder'in golünde suçlu ilan edilmem çok saçmaydı. Orada olması gereken kişi ben değildim"

'Ayrılış şeklim beni üzdü'


"12 yıl hizmet etmiş bir oyuncuydum. Keşke Fenerbahçe bana da bir telefonla değil de Dirk Kuyt gibi veda etseydi. Ayrılış şeklim beni üzdü. Hem şampiyonluk kaçtı hem de yabancı kuralı serbest hale geldi. Bizimle çalışmak istememeleri çok normal."

'3 Temmuz'da küme düşmeyi göze aldık'


"Bizler 3 Temmuz'da küme düşmeyi bile göze aldık. 3. Lig'de de oynasak bu kulüp Fenerbahçe olacaktı. 2. ligde de olsak fark etmezdi. Düşmeyi de göze almıştık. Düşersek para pul istemediğimizi söylemiştik. Ödemelerin olamayacağını ve isteyenin ayrılabileceğini ilettiler. Ayrılanlar da oldu. Bir anlamda iyi oldu. Giderek kulübe maddi katkıları oldu. Biz, oynayacağımızı söyledik."

2012'deki Galatasaray derbisi


"Kendi sahamızda Galatasaray ile finale çıktık ve şampiyonluğu verdik. Çok zor şartlarda oraya geldik. Bir sürü maddi sıkıntı yaşadık. Her gün yeni bir şeyle uyandık. Sahadan daha çok, o tarafa kayıyordu kulağımız. Herkes çok istedi, ben de çok istedim. Ama sonuçta şampiyonluğu kazanamadık."

"Aziz Yıldırım'ın akrabası değilim"


"Öyle bir maç hatırlıyorum ki 102 kere topla buluşmuşum 92 iyi pas vermişim ama yuhalanmışım. Ben istesem, sadece 50 topla buluşup, 1 pas hatası yapardım. Aziz Yıldırım'ın yeğeni olduğumdan kulüpte olduğumu söyleyenler oldu. 12 yılda bir kez özel görüşmedim.Başkanla yakınlığım yok, aksine mesafemiz vardı."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!