comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe, Diego Rolan'ın peşinde

26 Aralık 2015, Cumartesi 10:14
Fenerbahçe, Diego Rolan'ın peşinde

Devre arasında hücum hattına takviye yapmak isteyen Fenerbahçe'nin Diego Rolan üzerinde yoğunlaştığı ifade ediliyor.

FutbolArena - Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın kadronun darlığından şikayetçi olması yönetimi harekete geçirdi. Sarı lacivertli idarecilerin devre arasında hücum bölgesinde forma giyebilen bir oyuncu için kolları sıvadığı öne sürlüyor.

Fenerbahçe'den Diego Rolan sürprizi


Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Genç bir oyuncu arayan sarı-lacivertliler, yedek kalsa da problem çıkarmayacak ama forma şansı bulduğu zaman Fernandao ve Van Persie'nin eksikliğini hissettirmeyecek bir isim üzerinde duruyor. Yapılacak transferin sadece santrforda değil hücumun her bölgesinde görev yapabilecek olmasına da dikkat ediliyor.
 
İşte Fenerbahçe'nin tüm bu kriterlerine en uygun isim olarak Bordeaux'nun Uruguaylı forveti Diego Rolan öne çıkıyor.
 
1993 doğumlu olan Diego, henüz 22 yaşında. Asıl mevkii santrfor ancak kanatlarda da görev yapabiliyor. Bordeaux ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor fakat oyuncu takımdan ayrılmak istiyor.
 

Diego Rolan kimdir?


1993 doğumlu Uruguaylı futbolcu kariyerine ülkesinde Defensor takımında başladı. 2013 yılında 2.2 milyon Euro bonservis değeriyle Fransa'nın Bordeaux takımına transfer oldu. 22 yaşındaki genç golcü bu sezon oynadığı 21 resmi maçta 4 gol, 2 asistlik bir performans sergiledi.
Diego Rolan'ın transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 7.5 milyon Euro.

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!