comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Nani'den Umut Bulut'a övgü!

25 Aralık 2015, Cuma 23:13
Nani'den Umut Bulut'a övgü!

Fenerbahçe'nin yıldızı Nani, Galatasaray'da çok tartışılan Umut Bulut'u övdü...

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Luis Nani şampiyonluk şanslarını ve rakiplerini değerlendirdi.

Nani, bu sezon en büyük hedefinin Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşamak olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:  

"Çok iyi oyunculardan oluşan harika bir takımımız var. 'Şampiyon olmak için ne kadar şansınız var' derseniz, yanıtım yüzde yüz olur. Ancak rakiplerin önünde olmak için sürekli çalışmamız, hiçbir zaman pes etmeden yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Önümüzde uzun bir yol var. Burada takım halinde kolektif bir şeyden bahsediyoruz. Şu anki seviyemizi sezon sonuna kadar koruyabilirsek şampiyon oluruz."

"Beşiktaş hücumda çok etkili, Galatasaray'da ise Sneijder, Podolski ve Umut..."

Şampiyonluk yolundaki en önemli rakiplerinin Beşiktaş ve Galatasaray olduğunu ifade eden 29 yaşındaki futbolcu, şunları kaydetti: 

"En çok da onların maçlarını dikkatle izliyorum. Özellikle Beşiktaş'ın orta saha ve hücum bölgesini çok beğeniyorum. Defans konusunda pek yorum yapmak istemiyorum ama orta saha ve hücum bölgesi gerçekten çok kuvvetli. Mario Gomez çok gol atıyor. Gökhan Töre, Jose Sosa rakiplerin dengesini çok bozuyor. Galatasaray'da Podolski, Sneijder, Umut Bulut formda olduklarında çok etkili oyuncular. Şu an Galatasaray yarışın biraz daha gerisinde ama doğru anda rakiplere öldürücü hamleyi yapabilmek çok önemli. Şu anda rakiplere fark yapabileceğimiz dönemdeyiz ve o anları iyi değerlendirmemiz gerekiyor."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!