comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Akşam Postası - 23 Aralık Çarşamba

23 Aralık 2015, Çarşamba 16:37
Akşam Postası - 23 Aralık Çarşamba

FutbolArena, Akşam Postası'nda günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledi.

FutbolArena - Akşam Postası'nda 23 Aralık Çarşamba günü futbolda öne çıkan gelişmeleri sizler için derledik.


23 Aralık Çarşamba Futbol Haberleri


 Galatasaray Ryan Donk ile anlaşmaya vardı
 
 
Galatasaray'ın devre arasında transferini düşündüğü bir numaralı isim Ryan Donk'ta sona gelindi. 29 yaşındaki Hollandalı oyuncu ile Galatasaray her konuda anlaştı. 

 

Beşiktaş'ın Ospina transferi ne durumda?

 
Tolga Zengin ve Günay'ın performansından memnun olmayan Beşiktaş yönetimi devre arasında mutlaka bir kaleci transfer etmek isterken, en güçlü aday ise David Ospina. Geçtiğimiz aylarda sosyal medyada Beşiktaş taraftarlarının tweetlerini beğenen Ospina yine siyah beyazlıları heyecanlandıran bir davranışta bulundu. 

 

Kastamonu 1966 1-2 Galatasaray

 
Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda Galatasaray, grubundaki 2. maçında Kastamonu 1966 ile karşılaştı.
 
 
Sarı-Kırmızılılar son bölümde zorlandığı karşılaşmayı 2-1 kazanmayı başardı. Sarı-Kırmızılı ekibin gollerini Emre Çolak ve Umut Bulut kaydederken ev sahibinin tek sayısı Fatih Öztürk'ten geldi.

 

Trabzonspor, Oscar Scarione'yi transfer etmek istiyor

 
 
Bu sezona iddialı giren ancak gerek saha içi gerekse saha dışında çalkantılı bir sezon geçiren Trabzonspor, ligin ikinci yarısı için takviye yapmak istiyor.
 
Muharrem Usta başkanlığında iddialı isimlerle görüşen Trabzonspor'un transferdeki yeni hedefi Kasımpaşa'nın golcü futbolcusu Oscar Scarione.

 

Trabzonspor, Hami Mandıralı'yı istiyor

 
Trabzonspor'da teknik adam arayışları devam ediyor. Ersun Yanal'ı göreve getirmek için çalışan Trabzonspor Yönetimi, imza aşamasına geldiği Yanal ile ilginç bir şekilde son noktayı koymadı.
 
Trabzonspor Yönetimi'nin iki kez görüştüğü Yanal'a olumlu dönüş yapmadığı ve ibrenin Hami Mandıralı'ya döndüğü ifade edildi.

 

Acun Ilıcalı'dan 500 bin liralık futbol turnuvası

 
Acun Medya'nın sahibi olan Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yeni projesini açıkladı.
 
Sosyal medya hesabından bu bilgiyi paylaşan Acun Ilıcalı, "Efsanelerin buluştuğu salon turnuvası çok yakında TV8'de. 4 Büyükler Salon Turnuvasında futbolumuzun unutulmayan isimleri sahada olacak.Sakarya Kapalı Spor Salonu'ndaki futbol şöleni 2 hafta sürecek. Turnuva'nın 500.000 TL lik ödülü ihtiyaç sahibi eski futbolculara harcanacak. İlk maç 2 Ocak saat 20.00'da TV8'de" dedi.
 

 

İşte Arda Turan'ın oynayacağı ilk maç

 
 
Sezon başında Atletico Madrid'ten 41 milyon Euro bonservis bedeliyle Barcelona'ya transfer olan Arda Turan'ın forma giyeceği ilk maç belli oldu.
 
4 Ocak'ta La Liga'da oynanacak olan Espanyol maçında sahaya çıkmaları beklenen ancak yeni yıl nedeniyle 1 Ocak'ın tatil olması ve 2-3 Ocak'ın da hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle tatilde olacak olan İspanya Futbol Federasyonu ve FIFA, Arda ve Vidal'ın kayıtlarını yapamayacak. Bu nedenle 4 Ocak'ta oynanacak Katalan derbisinde iki oyuncu da forma giyemeyecek. 
 

 

Fenerbahçe'de Van Persie zirvesi
 

 
Fenerbahçe'de sezon başından bu yana tartışılan isim olan Van Persie ile devre arasında kritik bir görüşme yapılacak.
 
Fenerbahçe'nin sezon başında Manchester United'tan transfer ettiği dünya yıldızı Robin van Persie'nin mutsuz tavırları yönetimi harekete geçirdi. Sarı lacivertli idareciler ilk yarının sona ermesiyle birlikte Hollandalı golcüyü görüşme odasına alacak.

 

Popescu'dan muhteşem gol

 
Romanya'da Poli Timi forması giyen Dan Popescu, Steaua Bükreş maçında muhteşem bir gole imza attı.
 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!