comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Mahmut Uslu'dan MHK'ya tepki!

20 Aralık 2015, Pazar 21:35
Mahmut Uslu'dan MHK'ya tepki!

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Gençlerbirliği karşısında hakem Mete Kalkavan'ın yönetiminden memnun olmadıklarını söylerken, Mustafa Denizli üzerinden de bir gönderme yaptı. 

FutbolArena - Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu,  Gençlerbirliği maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Mahmut Uslu, MHK ile ilgili set sözler sarfederek, Gençlerbirliği karşısında 6-7 sarı kartlık faulün çalınmadığını söyledi.

 

Mahmut Uslu'dan Mustafa Denizli üzerinden gönderme


Mahmut Uslu, "Geçen hafta Galatasaray'ın antrenörü ince ince doğradılar dedi, ceza heyetine bile gitmedi. Beşiktaş maçından sonra ben ince çıtır ettiler dedim. 30 bin + 45 gün ceza aldım. Çifte standart yapmayın" dedi.

Mahmut Uslu'dan MHK'ya tepki! "Hakemleri iyi eğitin"

 

Mete Kalkavan'dan üzerinden MHK'ye yüklenen Mahmut Uslu, "MHK'ya sesleniyorum. Hakemleri iyi eğitin. Bugün 6-7 tane sarı kartlık faul var, verilmedi. Lütfen! Yapmayın. Ben bu kadar konuşuyorum. Fazla konuşunca ceza alıyorum.Her zaman yenilince konuşuyoruz diyorlar, şimdi yenince konuşuyoruz işte. Tribünler çakma Cüneyt diye bağırıyor. Bunu ben demiyorum. Tribünler öyle diyor" ifadelerini kullandı.

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!