comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Mustafa Çulcu'dan olay iddia! 'Hakemlere mesaj atılıyor'

17 Aralık 2015, Perşembe 12:36
Mustafa Çulcu'dan olay iddia! 'Hakemlere mesaj atılıyor'

Eski MHK Başkanı Mustafa Çulcu gündem yaratacak bir iddia ortaya attı.

FutbolArena - Süper Lig'in 14. haftasında oynanan Gaziantepspor - Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören Hasan Ali Kaldırım'ın poziyonuyla ilgili hakem raporuna yazılanlara dışarıdan müdahale yapıldığı iddia edildi. Bu iddianın sahibi ise eski MHK Başkanı Mustafa Çulcu...

Hürriyet Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapan Mustafa Çulcu, Hasan Ali Kaldırım'ın pozisyonunun özelinde gündem yaratacak bir iddia ortaya attı.
İşte Çulcu'nun o iddiası;

"Üst düzey bir yardımcı hakemin bazı maçlarda genç hakemlere veya ilave yardımcılara, ‘'Aman ha rapora şöyle yaz, aman ha bariz gol şansından değil ciddi faullü oyundan ihraç ettim diye yaz, sıkıntı olmasın'' gibi sistemin esas çocukları adına mesajlar attığı, hatta bazı genç hakemleri MHK'ye empoze ettiği ve maç almalarında etkili olduğu konusunda ciddi iddialar var.
 
Yaşanan pek çok sıkıntıda her dönemde nedense hep aynı isim karşımıza çıkıyor. Eğer isterlerse TFF ve MHK'ya o kişinin ismini veririm. Cep telefonundaki mesaj trafiğine bakarlar her şeyi görürler. Hakemlik adına da büyük bir tehlikelinin önünü kesmiş olurlar."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!