comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Pereira'dan Lokomotiv Moskova yorumu

15 Aralık 2015, Salı 15:50
Pereira'dan Lokomotiv Moskova yorumu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Lokomotiv moskova ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi ikinci turunda eşleştikleri Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı karşısında, turu geçebilecek mücadeleyi göstermek için her türlü hazırlığı yapacaklarını kaydetti.

Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Pereira, Rusya Ligi'nin en önemli takımlarından biriyle eşleştiklerini belirtti.

Rusya Ligi'nin ekonomik anlamda güçlü takımlardan oluştuğunu ve bu sayede de takımların kaliteli oyuncuları transfer etme imkanı bulduğunu anlatan Portekizli teknik adam, şu ifadeleri kullandı:

"Rusya Ligi, her zaman mücadeleci bir lig olmuştur. Şu anda liginde üçüncü sırada bulunan bir Lokomotiv Moskova var karşımızda ama Zenit gibi önemli takımın da önünde yer alıyor. Dengeli bir gruptan geldiler. Gruplarını Sporting Lizbon gibi yakından tanıdığım bir takımın önünde tamamladılar. Beşiktaş'ın elenmesine neden olan iki takımdan biriydi. Özellikle ön tarafta oynayan oyuncuları çok hızlı. Karşımızda kaliteli oyunculardan kurulu bir takım var."

Vitor Pereira, Lokomotiv Moskova ile dengeli ve zorlu iki maç yapacaklarını vurgulayarak, "İyi bir durumdayız ve bizim de kozlarımız var. Bu kozlarımızı da sahada kullanacağız. Maçlarımızı şubat ayının sonlarına doğru oynayacağız. O döneme kadar en iyi seviyemizde olacağımızı düşünüyorum. Hem bireysel hem de kolektif anlamda çok önemli kozlarımız olacaktır. Bu karşılaşmalarda bir sonraki tura geçebilecek mücadeleyi göstermek için her türlü hazırlığı yapacağız" değerlendirmesinde bulundu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!