comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'den Lokomotiv Moskova'ya gözdağı

14 Aralık 2015, Pazartesi 14:59
Fenerbahçe'den Lokomotiv Moskova'ya gözdağı

Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova ile eşleşen Fenerbahçe'de yöneticiler iddialı açıklamalar yaptı.

FutbolArena - UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe son 32 turunda Lokomotiv Moskova ile eşleşti. Kura çekimi sonrası dış ilişkiler sorumlusu Turgut Acar ile ikinci başkan Mahmut Uslu açıklamalarda bulundu.

"İnançla bu yola çıktık"
İsviçre'nin Nyon kentinde yapılan kura çekiminde Fenerbahçe'yi temsil eden Turgut Acar, "Fenerbahçe'ye yakışır bir şekilde L.Moskova'yı konuk edeceğiz. İddiamızı sürdüreceğiz. İnançla yola çıktık biz. Umarım bir sonraki turda da burada konuşma imkanı buluruz" dedi.

"Lokomotiv Moskova'yı eleyeceğiz"

FB TV'ye konuşan Mahmut Uslu ise, "Lokomotiv Moskova'yı eleyeceğimizden eminim. 2 sene önce UEFA'da finali kıl payı kaçırmıştık. Umarım bu sezon daha ileri gideriz. Şubat ayı olması nedeniyle tabi iklim dezavantajları olacak ama ilk maçı İstanbul'da oynayacak olmamız avantaj" ifadelerini kullandı.

"Biz daha güçlü bir takımız"

Asbaşkan Nihat Özbağı ise, "Lokomotiv Moskova iyi bir takım. Fakat biz daha güçlüyüz. Umarım ülkemizin Rusya ile yaşadığı gerilim bu maçla birlikte azalır. Bizim için iyi bir kura oldu" dedi.

"Rakibin kim olduğu önemli değil"

Asbaşkanlardan Önder Fırat ise, "Rakibin kim olduğunun bir önemi yok. biz kaliteli bir takımız ve bu kaliteyi sahaya yansıtırsak rakip mühim değil. Futbol dostluk ve barış içerisinde yapılan bir aktivitedir. Umuyorum bu eşleşme Rusya ve Türkiye arasında barış köprüsü kurar" ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!