comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Vitor Pereira: 'Kadromuz dar'

13 Aralık 2015, Pazar 22:45
Vitor Pereira: 'Kadromuz dar'

Vitor Pereira, Medipol Başakşehir maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Süper Lig'in 15. haftasında Medipol Başakşehir'i tek golle geçen Fenerbahçe'de, teknik direktör Vitor Pereira maçtan sonra önemli açıklamalar yaptı. 
 
"Oyuncularının süperman değil" diyerek söze başlayan Pereira, "Son iki maçta 10 kişi kaldık ama baskılı oynadık. Bugün 7 maçtır kaybetmeyen bir rakiple karşılaştık. Aynı baskıyı yapmaya çalıştık ama bizim oyuncularımız da Superman değil." dedi.

Pereira kaleci Volkan Demirel gibi zeminden yakınırken, "Zemin de işimizi zorlaştırdı. Kendi sahamızda halı gibi bir zemin olmalı" şeklinde konuştu. 
Pereira'dan sürpriz açıklama! "Kadromuz dar"
 
Sezon başında yapılan rekor transferlere rağmen kadrolarının dar olduğuna vurgu yapan Portekizli teknik adam "Taraftarların bilmeleri gereken bir nokta var. Bu rakip 7 günde bir maç yapıyor, biz ise 3 gün arayla oynuyoruz. İstediğimiz baskıyı gösteremedik. Kulübeye baktım, ofansif anlamda kim var diye, Diego ve Van Persie vardı. Diğerleri savunmacıydı. Taraftarlar da buna bakarlarsa durumu anlarlar diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı. 

Diego yerine Ozan Tufan ile maça başlamasının nedeni olarak da Pereira, "Diego'ya bir ceza vermedim. Ozan idmanlarda iyiydi bunun için oynattım" dedi.
 
Maç sonu hakem Cüneyt Çakır'a sarılmasıyla ilgili sorulan soruya da açıklık getiren Pereira, "Hakemin yanına gittim ve onu tebrik ettim. Bence maçı başarıyla yönetti. Bundan sonrası için şans diledim" şeklinde konuştu.

 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!