comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Gökhan Gönül ve Sadi Tekelioğlu arasında gerginlik

30 Kasım 2015, Pazartesi 22:10
Gökhan Gönül ve Sadi Tekelioğlu arasında gerginlik

Fenerbahçe-Trabzonspor maçının sonlarına doğru saha karıştı. Gökhan Gönül ile Sadi Tekelioğlu arasında gerilim arttı. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, 13. hafta maçında Trabzonspor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın sonlarına doğru sinirler gerildi ve iki takım futbolcuları arasında büyük gerginlik yaşandı. 

Gökhan Gönül ve Sadi Tekelioğlu arasında gerginlik
Müsabakanın 77. dakikasında Markovic'in, Salih Dursun'a taç çizgisi kenarında yaptığı faul sonrası Salih Uçan oldukça sinirlendi. Bu pozisyona büyük tepki gösteren Sadi Tekelioğlu saha kenarında bu kez Gökhan Gönül ile tartıştı. Gökhan Gönül'ü hem kendi, hem rakip takım arkadaşları olay yerinden uzaklaştırdı. 

Gökhan Gönül pozisyon için neler söyledi?


Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül maçın ardından resmi twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Rakip hocaya Hocam bari sen yapma, ortalığı yatıştırman lazım deyince "Hadi lan, bak sen işine, sanane lan" diye cevap verdi. Böyle cevap verilince bazen susamıyoruz. Belli bir yere kadar sabredebiliyoruz. İnsanlar dışarıda nasılsa, sahada da aynı olmalı

Sadi Tekelioğlu neler söyledi?


Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu ise tartışma anı için "Pozisyonda Salih'i kurtarmak gibi bir gayretim oldu. Gökhan da Salih'e yüklendi. Sen nereden yetiştin dedim şeklinde konuştu" Sadi Tekelioğlu ayrıca Gökhan Gönül için 'Hacettepe'de oynarken onu Trabzon'a almak için önayak olmuş birisiyim. Beni herkes bilir' dedi. 

Gökhan Gönül Sadi Tekelioğlu'nu yalanladı

Gökhan Gönül resmi twitter hesabından yaptığı açıklamada 'Öyle bir şey yok. Kendisini tanımam. Ayrıca maçta yaşanan pozisyonla ilgili 'Sen nereden geldin' diye bir şey söylemedi o anda. Herkesin gözü önünde cereyan eden pozisyonda bana söylediklerini yayıncı kuruluşta en hafif şekliyle anlattım. Beni başkaları ile karıştırmasın. Değil Fenerbahçe'de, amatör ligde dahi oynasam ben buyum. Değişmem.

RIDVAN DİLMEN'DEN ÖVGÜLER


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!