comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Terraneo, Aziz Yıldırım'ı çıldırttı!

21 Ekim 2015, Çarşamba 09:51
Terraneo, Aziz Yıldırım'ı çıldırttı!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Terraneo'ya sert çıkıştı.

FutbolArena - Fenerbahçe'de sergilenen istikrarsız futbol Vitor Pereira ve Giuliano Terraneo üzerindeki baskıları artırmış durumda. Başkan Aziz Yıldırım'ın geçtiğimiz günlerde Samandıra'da İtalyan futbol adamını fırçaladığı iddia edildi.

Sabah Gazetesi'nde yer alan haber şöyle;
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Sportif Direktör Giuliano Terraneo arasında bir süredir soğuk rüzgarlar esiyordu. Başkan, Kurban Bayramı'nın 4. günü yani 27 Eylül'de düzenlenen bayramlaşmada basınla yaptığı sohbette Terraneo'nun yöneticileri tesislere almadığı haberlerine sert tepki göstermiş, "Beni Samandıra'ya almayacak adamı kulağından tutup atarım" diyerek tavrını ortaya koymuştu. Aziz Yıldırım ile Giuliano Terraneo arasındaki ipleri ise 6 Ekim'de yaşanan olay tamamen kopardı. 
 
"BURAYA GELMENİZ DOĞRU DEĞİL"
 
Başkan Aziz Yıldırım, Akhisar beraberliğinin ardından 6 Ekim'de Terraneo ve Pereira ile görüşmek için Samandıra'ya gitti. Başkan idmanı izlerken, İtalyan Sportif Direktör Terraneo başkanın yanına geldi ve kendi dilinde bir şeyler söyledi. Başkan Yıldırım, yanındakilere ne dediğini sordu. "Buraya gelmeniz doğru değil" yanıtını alınca sinirlendi. 
 
"SENDEN İZİN Mİ İSTEYECEĞİM?"
 
Yıldırım, idman sahasından çıkıp Samandıra'daki odasına gitti ve Terraneo'yu çağırttı. Başkan'ın bu görüşmede "Ben bu kulübün başkanıyım. Futbol takımını ne zaman ziyaret edeceğime ben karar veririm. Samandıra'ya gelmek için senden izin mi isteyeceğim? Artık sözümden çıkmayacaksın. Ben ne dersem onu yapacaksın" ifadesini kullandığı öğrenildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!