comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de neler olacak?

13 Ekim 2015, Salı 09:32
Fenerbahçe'de neler olacak?

Yeniden yargılamada Fenerbahçe yöneticilerin beraat etmesinin ardından gözler açılacak tazminat davalarına çevrildi.

FutbolArena - UEFA'ya açılması beklenen dava ile ilgili olarak Başkan Aziz Yıldırım'a yakınlığıyla bilinen gazeteci Alaattin Metin'den ilginç bir açıklama geldi.
 
Fenerbahçe Televizyonu Stüdyo Futbol Programı'ndaMetin, UEFA'dan bir tazminat alınmasının zor olduğu söyledi. Bunun gerekçesi olarakta UEFA'nın, Fenerbahçe'yi Avrupa'ya göndermeyenin Federasyon olacağı savunmasını yapacağını ifade etti. Metin bu sebeple Federasyon'nun sıkıntı yaşayacağını belirtti. 
 
"YILDIRIM EVİNDE OTURMAYACAK"

Metin, ayrıca sezon sonuyla birlikte Yıldırım'ın görevi bırakmasının beklendiğini belirterek "Sonsuza kadar Aziz Yıldırım başkanlık yapacak değil. Görevi bıraksa da gidip evinde oturmayacak. Maçlara gelecek, deplasmanlara gidecek yine Fenerbahçe ile olacak. Yeni bir düzen kurulabilir" dedi. 
 
"TERRANEO ÇÖZECEK O SORUNLARI"

Üstü kapalı olarakta Sportif Direktör Guiliano Terraneo ve Teknik direktör Pereira'yı eleştiren Metin son dönemde takım içinde yaşanan sorunlar içinse " Başkan takımla her zaman ilgileniyor. Her zaman Samandıra'ya gider. Ama sorunlar Başkan'a gelmeyecek. Sezon başı bunun için yeni yapı kuruldu. Sorunları Terraneo ve Pereira çözecek. O zaman Başkan'nın kurduğu sistemin ne kıymeti var?" dedi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!