comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Şike Savcısı Mehmet Berk'ten OLAY açıklamalar

13 Ekim 2015, Salı 00:28
Şike Savcısı Mehmet Berk'ten OLAY açıklamalar

Savcı Mehmet Berk 3 Temmuz süreciyle gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - 3 Temmuz 2011 sürecinin şike savcısı Mehmet Berk daha sonradan görevden uzaklaştırılmıştı. Savcı Mehmet Berk suskunluğunu 360 TV'de Telegol programına bozdu. İşte açıklamaları:

"400 sayfa iddianame hazırladım. Her satırı doğru"
Hayatım boyunca vicdanen rahatsız olacağım hiçbir iş yapmadım. Hukuk dışına çıkmadım. Hukuka ayrı iş yapmadım. Yaptığım tüm işlerin arkasındayım. Bu dava sürecinde 400 sayfa iddianame hazırladım. Her satırı doğrudur. O tapelere bakarak kim diyebilir ki bu insanlar bu suçu işlemedi diye?

"Bana rüşvet teklif edenler utanmadan etik etik diye konuşuyor"

Ben yaptığım tüm işlerin arkasındayım. Yaptığım işi her ortamda savunurum. Siyasi baskı ve ayrıca rüşvet teklif edenler oldu. Bakın Mehmet Ali Aydınlar'a dava açılmış. Bana da dava açılır ve adliyeye gidip yazılı savunma yapmak zorunda kalırsam rüşvet teklif edenlerin hepsini anlatırım. 

"Kimseden korkmadım"

Hayatım boyunca kimseden korkmadım ben. Yok karşımdaki zenginmiş, güçlüymüş. Umurumda olmadı. Yaptığım işte eyleme bakarım

"Tapelerde oynama yaptıysam gelip beni assınlar"

Hazırladığım dosyada, tapelerde oynama, ekleme çıkarma, montaj yaptıysam gelip beni assınlar. O iddianamenin her satırı doğru

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!