comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Alaattin Metin'den VitorPereira'ya eleştiri

06 Ekim 2015, Salı 09:16
Alaattin Metin'den VitorPereira'ya eleştiri

Akhisar beraberliği sonrası Aziz Yıldırım'a yakınlığıyla bilinen Akşam yazarı Alaattin Metin ilginç bir yazı kaleme aldı.

FutbolArena - Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a yakınlığıyla bilinen Alaattin Metin, Pereira hakkındaki yazılarına devam ediyor.
 
Molde sonrası Portekizli hocayı ağır dille eleştiren Metin bu kez dilini yumuşatırken ilginç bir diyaloğu yazdı. Fenerbahçe maçlarını Aziz Yıldırım ile birlikte izlediği bilinen Metin yazısında “Devre olduğu vakit bu işi bilen uzman kişiler şöyle yorum yapıyorlar:
 
“F.Bahçe kendi sahasında bu maçta çift forvet oynamayacaksa, ne zaman oynayacak?” ve arkasından formülü de veriyorlar:
 
“Digeo bir şey oynamıyor, çıkar yerine Van Persie'yi al…” diye yazdı. Peki bu sözler kime ait?
 
BAHANEYİ BIRAK…
 
Robin van Persie'yi takımın sevincine ortak olmamakla eleştiren Alaattin Metin yazısında ayrıca Pereira'ya “bahaneyi bırak” dedi…
 
İşte o bölümler!
 
“Ama Hollandalı'ya bakıyorum. Dünya yıldızı, seveni çok, birçok şeyi aşmış olması gerekirken, takımı gol atıyor, sevinmiyor. Neden!
 
İkinci yarı başlıyor. İlk yarıda orta sahada top kazanan, mücadele eden F.Bahçe gitmiş, dağınık bir takım gelmiş. Diego'nun penaltısından sonra Van Persie'ciler haklı çıkıyorlar. Belki o değişiklik olsa penaltı da olmayabilirdi…
 
Ve F.Bahçe'de bir anda stres, panik başlıyor. Volkan'ın hatalı golünden sonra ne oyun disiplini kalıyor ne de güven.
 
Yapılan değişiklikler ise takımın kurgusunu iyice bozuyor. Sahada mücadele eden Meireles'in yerine giren Ozan, “Hata yaparım ihale bana kalır” endişesinden oynayamıyor. Alper'in yerine topu ileriye taşıyacak oyuncu yok. Doldur-boşalt ile mucize gol aranıyor. Bu kez de şans yanlarında olmuyor. Kapanan rakip karşısında atılan uzaktan şutlar kaleyi bulmuyor. Karamboller de de işe yaramayınca F.Bahçe beklemediği iki puanı kendi sahasında kaybediyor.
 
Bu da şunu gösteriyor:
 
Yorgunluk bahane, laubalilik şahane…”

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!