comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Rıdvan Dilmen'den şaşırtan Vitor Pereira yorumu

04 Ekim 2015, Pazar 22:25
Rıdvan Dilmen'den şaşırtan Vitor Pereira yorumu

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Akhisar Belediye ile 2-2 berabere kaldığı maçta eleştirilerin yanı sıra Vitor Pereira hakkında olumlu yönde ilerlemeler var dedi. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de 7. hafta mücadelesinde Fenerbahçe sahasında Akhisar Belediye ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından taraftarlar Vitor Pereira'ya tepki gösterirken Rıdvan Dilmen NTV Spor'da bazı konularda eleştirmesine rağmen şaşırtan bir yorum da yaptı. 

"Vitor Pereira'da olumlu yönde ilerleme var"
Vitor Pereira Türkiye'ye ilk geldiğinde saçma bir ekol getirmişti. Olmuyordu. Akhisar beraberliğine rağmen hocada ilerleme var. Bazı huylarından vazgeçmiş"

"Fenerbahçe ekonomik oynamak zorunda"


7 günde 3 maç oynamayı kaldıramadı Fenerbahçe. 7 gol yemiş. Öyle bir başladılar ki Akhisar karşılaşmasında, ilk 45 dakika müthiş coşku ve enerjilye oynadılar. Ancak ikinci yarı 45 ile 70 arası tükendiler. Niye? Ekonomik kullanamadılar çünkü güçlerini"

"Van Persie ile Fernandao'yu birlikte oynat"


Rıdvan Dilmen son olarak Van Persie'nin yedek kalmasıyla ilgili ise şu yorumu yaptı: "Van Persie ya da Fernandao yanımda otursun, hamle oyuncum olsun. Bu Dünyanın en yalan cümlesidir. Barcelona'da, Bayern'de, Real Madrid'de böyle mi? Van Persie ile Fernandao'yu ikisini birden oynat. 2-2 olunca Alves'i ileri yolla. Bugün yine öyle yaptın zaten"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!