comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Van Persie: 'Taraftarlardan çekiniyorum'

01 Eylül 2015, Salı 09:43
Van Persie: 'Taraftarlardan çekiniyorum'

Fenerbahçe'nin yıldızı Van Persie milli takım kampında özel açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Hollanda Milli Takımı ile kamp yapan Robin van Persie NTV Spor'un sorularını yanıtladı. Yıldız golcü Türkiye Ligi'ndeki seviyenin iyi olduğunu ifade etti.

"Atmosfere hazırlıklı olmalıyız"


Türkiye ile yapacakları maç hakkında konuşan Van Persie, "İlk olarak İzlanda ile oynayacağız. O maçta iyi bir sonuç almamız lazım. Türkiye ile yapacağımız maç benim için çok özel olacak. Çünkü futbol hayatımı sürdürdüğüm ülkeye karşı forma giyeceğim. Türkiye'deki taraftarların ne kadar iyi olduğunu biliyorum. Arkadaşlarımı da bu konuda uyardım. Atmosfere karşı hazırlıklı olmaları için uyardım" dedi.
"Hayatımda gördüğüm en iyi atmosfer"

Antalyaspor maçında Nani'nin son saniyede attığı frikik golü için konuşan yıldız oyuncu, Taraftar için de keyifli olmuştur izlemesi. Çünkü Antalyaspor da karşılaşmada oldukça iddialıydı. Ama Nani uzatmada harika bir bitiriş yaptı ve galibiyeti getirdi. Ve o anlar benim hayatımda gördüğüm en iyi atmosferlerden biriydi" ifadelerini kullandı.

"Süper Lig'de iyi takımlar var"

Türkiye Ligi ile ilgili görüşlerini aktaran Van Persie, "İyi takımlar var. Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un maçlarını seyrettim, seviyenin oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim. Çoğu takım fit ve hazır gözüküyor. Ayrıca oldukça teknikler" diye konuştu.

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'ni kazanabilir mi?

Sarı lacivertli ekibin Avrupa Ligi şansını da değerlendiren Van Persie, "Avrupa Ligi'ni kazanacağımızı söylemek yanlış olur. Nereye varacağımızı maç maç giderek göreceğiz" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!