comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe Gabriel Barbosa transferi

31 Ağustos 2015, Pazartesi 01:54
Fenerbahçe Gabriel Barbosa transferi

Santos başkanı Modesto Roma Junior, Gabriel Barbosa için Fenerbahçe'den teklif aldıklarını açıkladı.

Futbol Arena Dış Haberler - Santos başkanı Modesto Roma Junior, Gabriel'in Fenerbahçe'ye transferi ile ilgili ilk kez konuştu. Brezilya'nın önde gelen gazetelerinden Globoesporte'ye konuşan siyah beyazlı ekibin başkanı Fenerbahçe'den teklif aldıklarını doğruladı.
 
"Fenerbahçe'den bir teklif aldık. Ancak o bahsedilen 20 milyon Euro doğru değil. Ayrıca belirtmek isterim ki, Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmedik. Bahsi geçen rakamlarla anlaşma olması mümkün değil" ifadelerini kullanan başkan Santos, hiç bir menajerle görüşmediklerini, 20 milyon Euro iddialarının nereden çıktığını bilmediğini söyledi.
 
Gabriel Barbosa kimdir?
 
Ülkesi Brezilya'da Gabigol olarak bilinen genç futbolcu bir çok futbol otoritesi tarafından "yeni Neymar" olarak nitelendiriliyor. Henüz 19 yaşında olan genç futbolcu 17 yaşından itibaren Santos formasıyla Brezilya liginde boy göstermeye başladı.

Bu sezon 15'i ilk 11'de toplam 18 karşılaşmada forma giyen Gabriel Barbosa, 5 gol atmayı başardı. Brezilya'nın bütün genç yaş gruplarındaki milli takımlarında şans bulan Gabriel, Santos'ta ağırlıkla sağ kanatta görev yapıyor. Ancak hem forvette hem sol kanatta da oynayabiliyor. Transfermarkt verilerine göre Gabriel Barbosa'nın güncel piyasa değeri 8 milyon Euro.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!