comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Moussa Sow gözyaşlarıyla ayrıldı

28 Ağustos 2015, Cuma 11:00
Moussa Sow gözyaşlarıyla ayrıldı

Fenerbahçe'de yıldız golcü Moussa Sow gözyaşlarıyla takıma veda etti.

Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al Ahli takımına transfer olmak üzere olan Moussa Sow, kulüp binasında Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerle vedalaştı. Golcü oyuncu, vedalaşma sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.

İlk önce Sportif Direktör Guillano Terraneo ile görüşen oyuncu, ayrılma kararını kendisinin aldığını söyledi. Sow, "Çok güzel bir hikaye burada sonlanıyor. Taraftarlara, bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. Kariyerimde çok şeyler yaşadım ancak Fenerbahçe'de yaşadıklarımı başka yerde yaşamadım, yaşamayacağımı da düşünüyorum. Burada pek çok güzel anlarım oldu. Özellikle Kayseri Erciyes maçını hiç unutamam. Çok gol kaçırmama rağmen taraftarlar inanılmaz destek olmuştu bana." diye konuştu.


Başarılı oyuncu, gitmiş olmak için değil, kariyerim için bu kararı verdiğini dile getirerek kendisine destek olan herkese çok teşekkür etti. Fenerbahçe'nin şampiyon olacağına ve Avrupa'da başarılı olacağına inandığını ifade eden Sow, bu takımın en büyük destekçilerinden birisin kendisi olacağını dile getirdi.

Sonrasında Başkan Aziz Yıldırım ile de bir araya gelen Senegalli oyuncu, burada Aziz Yıldırım'a "Hayatım boyunca Türkiye'de en çok saygı duyduğum çok güçlü bir insansınız. Sizi çok seviyorum. Fenerbahçe'de yaşadıklarımı başka hiçbir yerde yaşamadım. En büyük arzum sıkıntılarınızdan bir an önce kurtulmanız. Damarınızda ki son damla kana kadar kulübe her şeyinizi veriyorsunuz, Fenerbahçe'yle yaşıyorsunuz. İnşallah insanlar sizi daha fazla üzmez." şeklinde konuştu.


Sow'un konuşması sırasında gözleri dolan Aziz Yıldırım da "Taraftarlar, teknik heyet, futbolcular, herkes seni çok seviyor. Bu kapı sana her zaman açık. Tatillerde gel, bitirdikten sonra gel. Biz burada olmasak da gel. Ama her zaman gel." dedi.

Aziz Yıldırım, Moussa Sow'u 30 Ağustos Pazar günü oynanacak olan Spor Toto Süper Lig 3. hafta karşılaşması olan Antalyaspor maçına davet etti, burada taraftarlarla da vedalaşmasını istedi.

Görüşmenin ardında Sow, gözyaşları içinde kulüpten ayrıldı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!