comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Vitor Pereira'dan Atromitos maçı öncesi basın toplantısı

19 Ağustos 2015, Çarşamba 20:28
Vitor Pereira'dan Atromitos maçı öncesi basın toplantısı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ve stoperi Bruno Alves Atromitos maçı öncesi basın toplantısında konuştular.

FutbolArena - Perşembe günü Yunanistan'da oynanacak olan turun ilk maçı öncesi, Vitor Pereira şunları söyledi. 

''İki maçta da yokum ama takımım maça hazır. Bu maça iyi hazırlandık. Ben kulübede olmasam da takımım ne yapacağını biliyor. Yarın güçlü bir ekiple karşılaşacağız. Hızlı ve savunmamızın dengesini bozabilecek oyuncuları var. Artromitos hızlı bir takım. Yarın akşam keyifli bir karşılaşma izleyeceğiz. Bu seviyede zemin daha iyi olmalı. Umarım yarın bize daha iyi bir zemin sunulur. Ancak elimizdeki zemin bu ise bile biz buraya futbol oynamaya ve kazanmaya geldik. Burada 6 güzel ay geçirdim. Burada bana hep iyi davranıldı. Yarın benim çok iyi tanıdığım bir takımla karşılaşacağız. Atromitos her zaman zor bir takım olmuştur. Özellikle hücumcuların hızlı ve yaratıcı olduklarını biliyorum.Burada bizi zor bir atmosfer bekliyor. İstediğimiz şartlarda oynayamayacağız ama elimizden geleni yapacağız.'' ifadelerini kullanndı.


Pereira: "Fenerbahçe'de rakip fark etmeksizin her zaman kazanmak mecburiyetindesiniz"

Yunanistan'da hem kişisel anlamda hem de sportif anlamda 6 güzel ay geçirdiğini ifade eden Pereira, “Burada kariyerime 2 kupa daha ekledim. Hem ligi kazandık hem buranın yerel kupasını kazandık. Güzel dostluklar kurdum burada. Bana burada her zaman çok iyi davranıldı. Çok iyi karşılandım. Şimdi başka büyük bir kulüpteyim. Türkiye'nin büyük bir kulübündeyim. Sorumluluğun her zaman yüksek olduğu ve her zaman kazanmak zorunda olduğunuz bir kulübe geldim. Fenerbahçe'de rakip fark etmeksizin her zaman kazanmak mecburiyetindesiniz. Yarın da kaliteli bir Yunan temsilcisi ile karşılaşacağız, benim gayet iyi tanıdığım bir takımla karşılaşacağız. Burada olmak benim için bir keyif. Aslında bu kadar erken dönmeyi beklemiyordum Yunanistan'a ama kura bizi buraya getirdi. Yarın akşam güzel bir karşılaşma bizi bekliyor” şeklinde konuştu.

Bruno Alves ise...

"Rakibimize saygı duyuyoruz, iyi kontra atak yapabilen bir takım, güçlü olduklarını biliyoruz ama hedefimiz İstanbul'a avantajlı bir skorla dönmek." şeklide konuştu.


Bruno Alves: “Önemli olan takımın kazanması”
 
Uyum sürecinin, kaliteli oyuncular için oldukça kolay olduğunu ifade eden Portekizli oyuncu Bruno Alves, “Kaliteli oyuncularla uyum daha hızlı sağlanır. Fenerbahçe'de bulunduğum süre boyunca oynadığım tüm savunma oyuncuları kaliteliydi. Şu anki savunma oyuncularımızda çok kaliteli. Kalite olduğu zaman bizim için uyum çok kolay oluyor. Kimin oynadığı önemli değil. Önemli olan takımın kazanması, takım kazandıkça herkes fayda sağlayacaktır ve şans bulacaktır sezon boyunca. Biz buraya takım için kazanmak adına geldik” diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!