comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Mehmet Topal'ın aracına ateş açıldı

11 Ağustos 2015, Salı 14:41
Mehmet Topal'ın aracına ateş açıldı

Fenerbahçe'nin yıldızı Mehmet Topal'a şok saldırı.

FutbolArena - Fenerbahçeli Mehmet Topal'ın aracına Sancaktepe gişelerinde ateş açıldı.

Mehmet Topal vuruldu mu?
Akşam Gazetesi muhabiri Özkan Tamirak'ın geçtiği bilgiye göre kurşun, Mehmet Topal'ın aracının ön camına isabet etti. Polis aracı kovalıyor. Mehmet Topal olayı kıl payı atlattı.

Mehmet Topal'ın yanında kim vardı?

Antrenman sonrası evine dönen yıldız futbolcunun yanında genç futbolculardan Uygar Mert Zeybek'in de olduğu ifade ediliyor.

Mehmet Topal'a kim ateş açtı?

Saldırıyı yapanların bir terör örgütü üyesi olabileceği iddia edilirken bir yandan çete işi de olabileceği konuşuyor. Bu konuda net bir bilgi henüz gelmiş değil.

Mehmet Topal'a saldırı görüntüleri

Mehmet Topal'a yapılan saldırının görüntüleri şu an için ortaya çıkmadı. Yapılacak incelemeler sonrasında olayın nasıl gerçekleştiği ortaya çıkarılacak.

Fenerbahçe'den de konuyla ilgili açıklama yapıldı
 
4 Nisan 2015 tarihinde Rize deplasmanı dönüş yolunda kafilemize yapılan menfur silahlı saldırının ardından, bugün öğlen saatlerinde futbol takımımızın oyuncusu Mehmet Topal'ın aracına, oyuncumuz araç içerisindeyken silahlı saldırı düzenlenmiştir.

Takımımızın Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı sabah idmanının ardından, oyuncumuz Mehmet Topal evine giderken, Samandıra gişelerine gelmeden hemen önce kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşunlanmıştır.

Oyuncumuz bu silahlı saldırada aracının camlarının kurşun geçirmez özelliği sayesindebüyük bir şans eseri yara almamıştır.

Bu saldırı silahlı bir terör eylemidir. Ard arda gelen bu saldırıları şiddet ve esefle kınıyoruz.Failya da faillerin en kısa süre içinde bulunup adalet önünde hesap vermelerini bekliyoruz.

Daha önce de faciadan şans eseri kurtulan futbol takımımızın yaşadığı silahlı saldırının aydınlatılmasına yönelik başvurularımızın hala sonuçlanmamasını manidar bulmaktayız.

Tüm devlet birimlerini, yaşadığımız terör saldırılarının aydınlatılması konusunda tekrar göreve davet ediyor, oyuncumuz Mehmet Topal ve Ailesi'neve tüm Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!