comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Vitor Pereira: 'Yaratıcı oyuncu almamız şart'

10 Ağustos 2015, Pazartesi 10:17
Vitor Pereira: 'Yaratıcı oyuncu almamız şart'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira kafasındaki transferi açıkladı.

FutbolArena - Transfer döneminde Robin van Persie, Luis Nani, Fernandao ve Josef De Souza gibi yıldız futbolcuları kadrosuna katan Fenerbahçe'de transfer defteri henüz kapanmadı.

Fenerbahçe transfer yapacak mı?


Şampiyonlar Ligi'nde Shakhtar Donetsk'e elenen sarı lacivertli ekipte teknik direktör Vitor Pereira en az 1 transfer daha istiyor. Özellikle orta sahada Mehmet Topal, Raul Meireles ve Josef De Souza'nın hücum yönlerinin zayıf olması Portekizli teknik adamın transfer istemesine neden oldu.
Fenerbahçe'nin yapacağı transfer

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre Pereira, Shakhtar'ın orta sahasında oynayan futbolculara hayran kaldı. Fred, Marlos ve Taison gibi hücum gücü de yüksek olan ve iki yönlü oynayabilen bir oyuncu almak isteyen Portekizli teknik adam bu isteiğini Giuliano Terraneo'ya iletti.

"Yaratıcı oyuncu almamız şart"

Genç teknik adam Terraneo ile yaptığı konuşmada, "Orta sahamızda kaliteli futbolcularımız var. Fakat bunların hücum gücü zayıf. O yüzden bu mevkiye yaratıcı bir oyuncu almamız şart. Kulübün de bütçesini zorlamayacak bir transfer yapabilirsek hem ligde hem de Avrupa'da hedeflerimize ulaşabilmek için dev bir adım atmış oluruz" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!