comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Shakhtar'ın Brezilyalı yıldızı Taison umutlu

03 Ağustos 2015, Pazartesi 15:48
Shakhtar'ın Brezilyalı yıldızı Taison umutlu

Fenerbahçe maçı öncesi Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı futbolcusu Taison, turdan umutlu. 

FutbolArena Dış Haberler - Shakhtar Donetsk ile Fenerbahçe 5 Ağustos Çarşamba akşamı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Lviv'de karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma öncesi Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı futbolcusu Taison, kulübün resmi internet sitesine bir röportaj verdi. 

Taison'ın açıklamaları şu şekilde:
"İlk maça baktığımızda aslında bir yerde hayal kırıklığı yaşıyoruz. Çünkü gole çevirebilecek net pozisyonlarımız vardı ama değerlendiremedik. Biz rakiplerimiz hakkında her türlü detayı video ve çalışma eşliğinde biliyoruz. Bu yüzden rakiplerimizin hiçbir şeyi bize sürpriz olmaz. Şu anda tamamiyle Fenerbahçe'ye konsantreyiz. Lige iyi başladık ve bu da moralimizi yükseltti. Tabi şu an ligi unuttuk. Şampiyonlar Ligi'nde iyi netice istiyoruz. Maçın penaltılara kalma ihtimali de var ama umuyorum ki Çarşamba akşamı sahada güçlü bir Shakhtar olacak"

"Fenerbahçe'nin güçlü silahlarını etkisiz hale getirdik"

Nani ve Van Persie'nin çok iyi oyuncular olduğuna değinen Taison, "Onların listesinde güçlü oyuncular var ama biz ilk maçta etkisiz hale getirdik. Her maç yeni hikayedir. Bizim için en önemli şey kendimizin hazır olmasıdır" ifadelerini kullandı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!