comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Vitor Pereira: 'Şaşkınlık yaşamadım'

28 Temmuz 2015, Salı 23:59
Vitor Pereira: 'Şaşkınlık yaşamadım'

Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Shakhtar Donetsk ile golsüz berabere kalan Fenerbahçe'de Vitor Pereira, ikinci maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacağını söyledi.

Fenerbahçe'de Vitor Pereira, Shakhtar Donetsk maçının ardından açıklamalarda bulundu.

İşte Pereira'nın sözleri:
Karşılaşmanın ardından konuşan Pereira, "Bu maçın genel görüntüsünden dolayı hiçbir şaşkınlık yaşamadım çünkü iyi iki takımın mücadelesi böyle olmalıydı. Tam beklediğim gibi üst düzey bir ŞL maçı oldu. Bir hata tüm maçı değiştirebilirdi. Şu an için turun ortada olduğunu düşünüyorum." dedi.

Hasan Ali hakkında konuşan Portekizli, "Hasan Ali'den maçtan önce sağ bek oynamasını istedim. Maalesef Gökhan Gönül son antrenmanda sakatlık yaşadı. Bunlar futbolda var. Hasan Ali ile konuştum ve ondan sağ bek oynamasını rica ettim. Onun için çok zor bir görevdi ama gösterdiği performansla benim saygımı kazandı. Tabii ki ona daha önceden de saygım vardı ama şimdi bir kat daha arttı." diye konuştu.

Taraftarlara mesaj vermek istediğini belirten Vitor, "Ukrayna'ya gittiğimizde kazanmak için tüm kozlarımızı oynayacağız. Onları mutlu etmeye çalışacağız." dedi.

NOTLA TAKTİK VERME KONUSU

Maç içerisinde kağıda yazdığı notları Diego Ribas'a gönderen Pereira, " Diego'ya o notu verdim çünkü taktik bir değişiklik yapmayı düşünüyordum ve bunu kağıda yazarak Diego'ya vermeyi düşündüm. Diego zeki bir oyuncu ve onunla aynı dili konuşuyoruz. Bu nedenle notu ona gönderdim." dedi.



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!