comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Vitor Pereira'nın istekleri oluyor

06 Temmuz 2015, Pazartesi 09:16
Vitor Pereira'nın istekleri oluyor

Son 2 gün içinde 3 transferi birden açıklayan Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın listesine göre hareket ediliyor.

Son 2 gün içinde 3 transferi birden açıklayan Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın listesine göre hareket ediliyor. Portekizli teknik adam, oyun sistemi için uygun bir takım kurmaya çalışıyor.
 
Bu konuda Giuliano Terraneo ile raporlarını paylaşan Pereira, taktik anlayışını yakından bilen isimleri tercih etti. Savunmada Alves ve Kjaer'i tandemde düşünen tecrübeli hoca, 2007-08 sezonunda Porto altyapısının başında iken keşfettiği Abdoulaye Ba'yı alternatif oyuncu olarak istedi.
 
Benzer şekilde Porto'da yedek kulübesine tek sorumlu olarak geçtikten sonra aldığı Fabiano'yu da Volkan Demirel ile yarışması için aldırdı. Pereira benzer durumu Porto'da Helton ile Fabiano arasındaki rekabet için kullanmıştı.
 
Portekiz futbolunun son 15 yılda yetiştirdiği en önemli yıldız adaylarından biri olarak lanse edilen Nani'yi de göreve geldiğinden beri takip eden başarılı çalıştırıcı, anlaşma haberiyle de mutlu oldu.
 
Şanssız Ertuğrul
 
Yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylası'nda sürdüren Fenerbahçe dünü yine çift idmanla geçirdi. Sakatlığı geçen Caner Erkin'in takıma katıldığı, Emmanuel Emenike, Hasan Ali Kaldırım ve Yasir Subaşı'nın takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdükleri bildirildi. Sol bileğine darbe alan kaleci Ertuğrul idmanı yarıda bıraktı. Ertuğrul'un yapılan tetkiklerinde sol el 3. tarak kemiği alt kısmında kırık meydana geldiği, üç hafta elinin alçıda olacağı açıklandı.
 
Futbolcular, akşam idmanında düz koşunun ardından ayak tenisi oynadı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!