comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Vitor Pereira nefes aldırmıyor

05 Temmuz 2015, Pazar 12:46
Vitor Pereira nefes aldırmıyor

Antrenmanlara özel önem veren Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, futbolcularına ekstra uyarılar vermeye devam ediyor.

Antrenmanlara özel önem veren Vitor Pereira, oyuncularına ekstra uyarılar vermeye devam ediyor. Her topla yapılan çalışmada tek tek öğrencileriyle ilgilenen Portekizli teknik adam, 5'e 2 idmanlarını bile es geçmiyor.
 
Öğrencilerine devamlı topa yakın olmalarını aktaran 46 yaşındaki antrenör, “Topu iyi tutun ve iyi yönlendirin. Top sizdeyken sakin kalın” ifadelerini kullanıyor. Her bir oyuncusu ile konuşan ve yaptığı hataları anlatan Pereira, tecrübeli futbolcuların genç isimlerle iyi iletişim kurup çalışmasına da özel olarak önem veriyor.
 
Emenike döndü
 
Belindeki sakatlık sorunu sebebiyle İstanbul'a kontrole giden Emmanuel Emenike, tetkiklerin ardından Düzce'ye döndü. 3 gün sonra takımla idmanlara başlayabilecek olan Nijeryalı golcü ilk etapta salona geçecek. Öte yandan izin süresi dolan Bruno Alves ve yine sakatlık nedeniyle İstanbul'a kontrole giden Hasan Ali de kampa katıldı.
 
Kaleciler nefes bile alamıyor
 
Fenerbahçe'nin yeni kaleci antrenörü Paolo Orlandoni, kalecilerine nefes aldırmıyor. Her gün özel idman teknikleri kuran İtalyan hoca, hata yapan ya da güzel kurtarışlar gerçekleştiren öğrencilerine uyarılar yapıyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!