comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Ömer Şenay: 'Emre'nin gönderilmesi için kulis yapıldı'

01 Temmuz 2015, Çarşamba 19:16
Ömer Şenay: 'Emre'nin gönderilmesi için kulis yapıldı'

Emre Belözoğlu'nun yakın arkadaşı Ömer Şenay, kendi blogunda Emre Belözoğlu'nunun gönderilmesi için kulis yapıldığını yazdı.

FutbolArena - Fenerbahçe'nin sözleşme uzatmama kararı aldığı Emre Belözoğlu ile ilgili yankılar sürüyor.

Milli futbolcunun yakın arkadaşı olarak bilinen Ömer Şenay, kendine ait blogunda Emre Belözoğlu'nun nasıl gönderildiğini kaleme aldı.
Ömer Şenay, Fenerbahçe'nin sözleşmesi biten 5 futbolcuyla yolları ayırdığını ancak Emre Belözoğlu'na 'bekle' dediğini belirterek ayrılık kararının arkasında futbolcu menajeri Kazım Avcı olduğunu iddia etti.
Ömer Şenay, yazısında Kazım Avcı'nın Sportif Direktör Terraneo'nun yardımcısı olduğunu belirterek, "Şu an Terraneo'nun yardımcısı olarak gözüken Kazım Avcı,İnter kulübünde Hakan Şükür'ün tercümanı olarak çalıştı. Ardından Emre ve Okan'ın transferleri sonrasında bir sezon daha İnter'de tercümanlık yaptı. Sonrasında ise Emre ve Okan'dan maaş alarak onların yardımcılığını yaptı. Ayrılıkları ise çok da sevimli olmadı. Şimdi bazılarınız ama o menajer diyeceksiniz. Evet doğru, ama Kazım Avcı 'nın menajer olması bu dönemden sonra. Bazı iddialara göre Kazım ve Terraneo 'nun beraber bir menajerlik şirketi varmış o ilişkiler ayrıca irdelenir. Nicolas Anelka transferi zamanında bazı probemler yaşanmıştı Kazım Avcı ile en iyi Hakan Bilal Kutlualp dolayısı ile başkan Yıldırım bilir. Gelen bazı duyumlara göre Emre'nin olduğu ortamda rahat hareket edemeyeceği için özellikle Kazım'ın Emre'nin gönderilmesi için kulis yaptığı yönünde." ifadelerini kullandı.
Ömer Şenay, Fenerbahçe'nin Emre Belözoğlu ayarında bir futbolcu bulmasının çok zor olduğunu da yazısına ekledi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!