comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe yeni sezonu ilk antrenmanını yaptı

25 Haziran 2015, Perşembe 19:56
Fenerbahçe yeni sezonu ilk antrenmanını yaptı

Can Bartu Tesisleri'nde, yeni teknik direktörü Vitor Pereira yönetiminde gerçekleştirilen yeni sezon öncesi ilk çalışmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık tutuldu.

İdmanın başında Fenerbahçe oyuncuları ve teknik heyeti, basın mensuplarına poz verirken, teknik direktör Pereira, "Umarım oynayacağımız futbol ve sergileyeceğimiz performans çok beğenilir, imrenilerek izlenir. Hepimiz için iyi bir sezon geçmesini diliyorum" dedi.
 
Antrenmana, milli takımlarda yer almaları nedeniyle izinli oldukları duyurulan Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Şener Özbayraktar, Hasan Ali Kaldırım, Bruno Alves, Michal Kadlec, Miroslav Stoch ve Simon Kjear katılmadı. Genç oyuncular Semih Ergül, Beykan Şimşek, Berkaycan Değirmencioğlu, Hakan Çinemre, Recep Niyaz, Ertuğrul Taşkıran ve Uygar Mert Zeybek ise yeniden A takım kadrosunda antrenmana çıktı.
 
Geçtiğimiz sezon içinde fıtığa bağlı "osteidis pubis" teşhisi konan ve sağlık ekibi tarafından yapılan tıbbi müdahalelerle sezon sonuna kadar oynaması sağlanan ve sezon bitiminde ameliyat edilen Caner Erkin de yeni sezonun ilk antrenmanında takımla birlikte çalıştı.
 
Öte yandan, 21 yaş altı takımından Savaş Polat, Erman Taşkın, Yasir Subaşı, Kadir Kaan Özdemir, Mehdi Akgül, Caner Koca, Gökhan Sazdağı, Ramazan Civelek ve Melih Okutan idmanda yer alırken, bu oyuncuların kamp kadrosuna da dahil edildikleri ifade edildi.
 
Bu arada yeni transfer Jose Fernandao, transferinin ilan edilmesinin ardından sezonun ilk antrenmanında yerini aldı.
 
Fenerbahçe'deki performansıyla hayal kırıklığı yaratan isimlerin başında bulunan Sırp futbolcu Milos Krasic, 2 sezon sonra A takıma döndü.
 
Bu antrenmanla Sarı-lacivertli ekipte teknik direktörlük görevine getirilen Vitor Pereira ve ekibi de göreve başlamış oldu.
 
Yeni sezon hazırlıklarına bugün başlayan Fenerbahçe takımı, 29 Haziran Pazartesi gününe kadar çalışmalarına İstanbul'da devam edecek. Sarı-lacivertli ekip, 30 Haziran Salı günü Düzce'de bulunan Topuk Yaylası Tesisleri'ne giderek kampa girecek ve 11 Temmuz Cumartesi gününe kadar hazırlıklarını burada sürdürecek.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!