comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Terrenao, Quaresma'yı getiriyor

10 Haziran 2015, Çarşamba 09:50
Terrenao, Quaresma'yı getiriyor

İsmail Kartal ile yolların ayrılmasından sonra 4 koldan teknik adam arayışlarına başlayan Fenerbahçe dün yeni hocasına kavuştu.

Başkan Aziz Yıldırım'ın tam yetki verdiği sportif direktör Giuliano Terrenao, Olympiakos'u şampiyonluğa taşıyan Vitor Pereira ile her konuda anlaşma sağladı ve başarılı hocayı dün İstanbul'a getirdi. Terrenao- Pereira buluşmasında sadece sözleşme şartları değil, transfer de masaya yatırıldı.

Portekizli teknik adamın çok sürpriz bir öneriyi gündeme getirdiği ve vatandaşları Ricardo Quaresma ile Luis Nani'nin transferini istediği öğrenildi. Giuliano Terrenao'nun da bu istek karşısında büyük şaşkınlık yaşadığı ve konuyu yönetime ileteceğini söylediği belirlendi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın iki Portekizli kanat oyuncusunun transferine ne diyeceği şu anda soru işareti olarak duruyor
İtalyan basınında yer alan habere göre ise Fenerbahçe, Porto'nun gözden çıkardığı Rolando ile ilgileniyor. Sezonun ikinci yarısını Anderlecht'te kiralık olarak geçiren Portekizli savunma oyuncusu da ayrılığa sıcak bakıyor.

2010 yılında Beşiktaş'a gelen ve 2.5 yıl Siyah-Beyazlı formayı giyen Ricardo Quaresma gösterdiği inişli çıkışlı grafiğe rağmen taraftarların sevgilisi olmuştu. Başarısız geçen Katar macerasından sonra geçen sezon devre arasında eski kulübü Porto'ya dönen Q7, performansıyla büyük alkış alıyor. 32 yaşındaki Quaresma'nın Porto ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor… Bonservisi Manchester United'ta olan Luis Nani ise geçen sezonu Sporting'de kiralık geçirdi. 7 gol ve 6 asistlik performans sergileyen 28 yaşındaki futbolcunun da 3 yıl daha sözleşmesi var.

YILDIZLARA AYAR VERİYOR
F.Bahçe'nin anlaşma sağladığı Portekizli teknik adam Pereira sıradışı bir hoca görünümünde. Saha kenarında agresif hareketleriyle tanınan Portekizli teknik adam, yıldız oyunculara olan mesafesiyle tanınıyor. Pereira, yıldız oyuncuları idmanlarda çok yoruyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!