comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Volkan Demirel'in performansı herkesi şaşırttı

03 Mayıs 2015, Pazar 10:23
Volkan Demirel'in performansı herkesi şaşırttı

Geçtiğimiz hafta ligde 1-1 sona eren Eskişehir karşılaşmasında önemli kurtarışlar yapan tecrübeli filebekçisi, kupadaki Bursa mücadelesinde de üst düzey bir performans sergilemişti.

32 yaşındaki kaleci, dün akşamki karşılaşmada ise kendisine hiç yakışmayacak hatalar yaptı. Formsuz olan savunmaya ayak uyduran Volkan Demirel, ilk golde hatalı çıkış yaptı. Balkes'in kaydettiği ikinci golde ise önce topu yanlış yere yumrukladı, ardından takım arkadaşı Egemen'in dengesini bozdu.

Kırmızı-Beyazlılar'ın 3. sayısında ise oldukça uzak mesafeden kullanılan serbest vuruşta topu ağlarında gördü. Volkan Demirel bu golün ardından önce gidip direği yumrukladı, ardından takım arkadaşlarından özür diledi.
Rüştü'yü geçti

Balıkesirspor maçının Volkan Demirel için ayrı bir anlamı vardı. Tecrübeli kaleci geçtiğimiz hafta Eskişehir karşılaşmasında oynayarak, Fenerbahçe'nin ligde en fazla forma giyen file bekçisi olan Rüştü Reçber'i yakalamıştı. Dünkü mücadeleye ilk 11'de çıkan Volkan böylece Sarı-Lacivertliler'in ligde en çok oynayan kalecisi ünvanını tek başına ele geçirdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!