comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe, 7 eksikle çalıştı

09 Nisan 2015, Perşembe 13:50
Fenerbahçe, 7 eksikle çalıştı

Türkiye Kupası'nda ve ligde yapacağı maçlar için hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Egemen Korkmaz, Diego Ribas, Alper Potuk, Mehmet Topuz, Bruno Alvev, Volkan Demirel ve Mehmet Topal'dan yoksun çalıştı.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda sarı lacivertli futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

EMENİKE'NİN TAKIMI, EMRE'NİN TAKIMINI MAĞLUP ETTİ
Antrenmanda yapılan çift kale maçta yeşil takım, beyaz takımı mağlup etti. Mert, Emenike, Webo, Selçuk, Caner, Serdar ve Kadlec'den oluşan yeşil takım, Anıl, Emre, Dirk Kuyt, Moussa Sow, Hasan Ali, Gökhan ve Bekir'den oluşan beyaz takımı mağlup etti. Webo'nun golüyle kazanan yeşil takım, maç sonrası büyük sevinç yaşadı ve yeşil takım basın mensuplarına galibiyet pozu verdi.

MEİRELES ÇALIŞMAYI YARIDA BIRAKTI

Bu arada antrenmanda Portekizli futbolcu Raul Meireles çalışmayı yarıda bıraktı. Meireles'in sağ üst arka adalesinde ağrı hissettiği için tedbir amaçlı olarak çalışmayı yarıda bıraktığı kaydedildi.

Öte yandan Fenerbahçe'de antrenmanda 6 futbolcu yer almadı. Sakatlıkları sebebiyle tedavileri devam eden Egemen Korkmaz takımdan ayrı koşu yaparken, Diego Ribas ve Alper Potuk sahada özel program doğrultusunda takımdan ayrı çalıştı.

Mehmet Topuz, Bruno Alves ve Volkan Demirel ise tesislerde tedavi oldu. Gribal enfeksiyon geçiren Mehmet Topal ise antrenmanda yer almazken, bu futbolcunun da tesislerde tedavi olduğu belirtildi.

Fenerbahçe Futbol Takımı, hazırlıklarını yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla sürdürecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!