comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'den dev adım!

09 Nisan 2015, Perşembe 10:29
Fenerbahçe'den dev adım!

Bursaspor maçı öncesi taraftarlar Şükrü Saracoğlu'nu tamamen dolduramak için harekete geçti. Yönetim de okul açık tribününü açarak jest yapma kararı aldı.

Çaykur Rizespor deplasmanı dönüşü silahlı saldırıya uğrayan Fenerbahçe, olayın şokunu birbirine kenetlenerek atmaya çalışıyor. Saldırı, takımda moralleri bozsa da camiayı birleştirdi. Hem de çok uzun süredir görülmemiş şekilde. SARI-LACİVERLİ kulübün muhalif isimleri bile tek yürek oldu ve yapılan saldırıyı kınadı. Hatta başkanla diyaloğu çok iyi olmayanların dahi Aziz Yıldırım'ı arayarak, geçmiş olsun dileklerini ilettikleri öğrenildi.
 
KENETLENDİLER
 
Fenerbahçeli taraftarlar da yaşanan tüm kırgınlıkları unutma kararı aldı. SARI-LACİVERTLİLER, Kadıköy'de oynanacak Bursaspor maçında hep birlikte tribünleri doldurup, takıma muhteşem bir destek verecek. Bu duruma kayıtsız kalamayan yönetimin de sezon boyunca kapalı tutulan okul açık tribününü Bursa maçında taraftarına açacağı ve tüm kamuoyuna birlik ve beraberlik mesajı vereceği belirtildi.

KOLLAR SIVANDI
 
Kulüp ayrıca, saldırının tedirginliği atlatmaya çalışan futbolcular içinde kolları sıvadı. Futbolcuların tek bir merkezden psikolojik destek alabilmeleri adına spor psikolojisi uzmanı bir ekiple anlaşmaya varıldı. Travma konusunda uzman olan bu ekip, sarı-laciverli oyunculara günlük hayatta, antrenmanda, maçlarda ve en önemlisi deplasman yolculuklarında düşünme yöntemlerini birer birer anlatacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!