comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İşte Emenike'nin ilacı

04 Nisan 2015, Cumartesi 13:33
İşte Emenike'nin ilacı

Emenike'nin 2013 Nijerya güzeli manken Ezinne Akudo Anyaoh ile nikahın eşiğine gelmesi Başkan Aziz Yıldırım'ı da mutlu etti. Yıldırım, sakin ve mutlu bir hayatın Emenike'yi eski günlerine döndüreceğini düşünüyor.

Fenerbahçe'ye Emmanuel Emenike'den son dönemde ilk kez güzel bir haber geldi. Son Beşiktaş derbisinde adeta krize giren ve formayı çıkartarak sahadan çıkmak isteyen Nijeryalı oyuncunun evlilik yoluna girdiği bildirildi.
Emenike'nin 2013 Nijerya güzeli manken Ezinne Akudo Anyaoha ile bir süredir birlikte olduğu ve evlilik için planlar yaptığı bildirildi. Başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör İsmail Kartal'ın da gelen bu haber sonrasında oldukça mutlu oldukları, Emenike'nin evlenmesi durumunda çok daha sakin bir hayat yaşayarak takıma daha faydalı olacağına inandıkları öğrenildi.
Emenike'nin sevgilisi Ezinne'nin birkaç kez İstanbul'a geldiği ve şehri çok sevdiği Londra'da yaşama hayalleri olan Emenike'nin bu fikrini bile değiştirebilecek kadar İstanbul'dan etkilendiği de gelen haberler arasında.
Emenike'nin daha önce Londra kulüpleriyle dirsek temasına geçtiği gelebilecek ciddi bir teklifte Fenerbahçe'den ayrılabileceği yazılı medya tarafından sıkça dile getirilmiş ancak bu iddialar doğrulanmamıştı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!