comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Volkan ve Egemen, Emre Belözoğlu'nu duygulandırdı

01 Nisan 2015, Çarşamba 18:45
Volkan ve Egemen, Emre Belözoğlu'nu duygulandırdı

Kaptan Emre Belözoğlu, kendisine destek veren Teknik Direktör İsmail Kartal ve takım arkadaşlarına teşekkür etti.

Emre Belözoğlu, Beşiktaş maçından sonra ortaya çıkan görüntülerle gündeme oturmuş ve milli takım kampında sıkıntılı günler geçirmişti. Takımda herkes tarafından sevilen ve saygı duyulan kariyerli futbolcunun bu hali antrenman sonrası akşam yemeğinde ise yerini bol bol kahkahaya bıraktı.

Yemekte önce takım arkadaşları Emre'ye kesinlikle yaşananları kafasına takmaması gerektiğini belirtirken, “Beşiktaşlılar mağlubiyetin üstünü kapatmak için senin üzerinden gündem yaratmaya çalışıyorlar. Bize karşı olan nefretleri o kadar çok ki bu durumun milli takıma zarar verip vermemesini bile umursamıyorlar. Sen tüm bunlara kulaklarını kapa. Bizim yolumuz hedefimiz belli. Bu hedeften dönmeyeceğiz. Sen de bizim kaptanımızsın. Güçlü kal ve moralini bozma” ifadelerini kullandı. Başta Volkan, Egemen olmak üzere tüm takım Emre'ye destek verirken milli futbolcu da duygu dolu anlar yaşadı.
‘BURASI BENİM EVİM'

Daha sonra teknik direktör İsmail Kartal da Emre'ye destek çıktı. Kartal, “Sen bu ülkenin yetiştirdiği en kariyerli futbolcusun. Tüm bu olanlar sadece sana değil,Fenerbahçe'ye de zarar verme amacı taşıyor. Sen bu takımın kaptanısın. Başta ben olmak üzere herkes sana çok güveniyor. Sen üstüne düşeni yap. Sahada bize her zamanki Emre'yi izlettir yeter” diyerek oyuncusuna moral verdi. Tüm bu diyaloglar sonrasında espriler havada uçuşurken, Emre de takım arkadaşlarına ve hocasına teşekkür ederek, “İyi ki varsınız. İnsan gün içinde ne sorun yaşarsa yaşasın akşam evine gittiğinde ailesini gördüğünde her şey bir kenarda kalır. Ben de buraya geldiğimde bunlar oluyor. Siz benim ailemsiniz burası da benim evim. Allah hepinizden razı olsun” ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!