comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Van Persie'yi Fenerbahçe'ye yazdılar!

29 Mart 2015, Pazar 13:58
Van Persie'yi Fenerbahçe'ye yazdılar!

Fenerbahçe'nin Robin Van Persie'yi istediği, Manchester United'daki şartların da yıldız golcünün Türkiye'ye gelmesi için uygun olduğu öne sürüldü.

Emenike, Webo ve Sow olmak üzere bu sezon forvetlerinden beklediği verimi alamayan Fenerbahçe'nin Manchester United'ın Hollandalı yıldızına göz diktiği öne sürüldü. İngiliz The Sun'ın haberine göre sarı lacivertliler Robin Van Persie'yi kadrosuna katmak istiyor.
 
Dirk Kuyt'ın Fenerbahçe, Wesley Sneijder'in ise Galatasaray'da futbol hayatlarını sürdürmelerinin, Fenerbahçeli yöneticileri, yıldız futbolcuyu Türkiye'ye getirmek konusunda ikna edebileceklerine inandırdığı ifade edildi.
 
Van Persie'nin durumu ise şu şekilde masaya yatırıldı: Manchester United'ın başına Louis Van Gaal'ın gelmesi oyuncuyu heyecanlandırdı. Çünkü Van Gaal milli takımda kaptanlık pazubendini Van Persie'ye veren isimdi. Ancak işler çok da beklediği gibi gitmedi.
 
Bu sezon 24 maçta forma giyen ve 10 gol atan 31 yaşındaki forvet, geçtiğimiz sezondan daha iyi bir performans ortaya koymadı. Sözleşmesi gelecek yıl sona erecek oyuncu için Kırmızı Şeytanlar'ın yeni bir kontrat önerip önermeyecekleri de belirsiz. Aktif futbolculuk döneminin son kontratını yapacak Van Persie'ye sarı-lacivertliler iyi şartlarda bir final sözleşmesi sunabilir ve yıldız golcünün yeni adresi Türkiye olabilir.  

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!